ALERTĂ MEDIA: RAZER LANSEAZĂ NOILE SEIREN V2 PRO ȘI SEIREN V2 X, MICROFOANE CONCEPUTE PENTRU PROFESIONIȘTI ȘI STREAMERI

0
994

Ambele microfoane beneficiază de profiluri de sunet și de mixare audio complet personalizabile prin aplicația Razer Synapse

CINE:                   Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337).

CE:                       Razer a anunțat lansarea a doi noi membri din gama sa de microfoane premiată în multiple rânduri: Seiren V2 Pro și Seiren V2 X. Produsele din noua gamă Seiren V2 vor deveni cu siguranță elemente de bază în setup-ul oricărui streamer, acestea oferind caracteristici premium atât pe segmentul microfoanelor dinamice, cât și pe cel al celor pe bază de condensator. Ambele produse oferă o captare naturală și veridică a vocii.

Seiren V2 Pro garantează cea mai bună performanță din clasa sa, cu o reproducere puternică și bogată a vocii, permițându-le streamerilor să-și arate profunzimea și timbrul real al vocii. Acest model oferă o calitate ce poate concura cu cea oferită de echipamente folosite de profesioniștii din radio. Filtrele high-pass și limitatoarele analogice de câștig (gain), se vor asigura că microfonul  captează doar ceea ce-ți dorești, acestea filtrând în mod natural anumite zgomotele de fundal și pe cele cauzate de lovirea accidentală a microfonului. Seiren V2 Pro este un echipament care nu poate lipsi din arsenalul streamerilor și producătorilor de conținut care se respectă și care vor să beneficieze de cea mai înaltă calitate audio. Printre caracteristicile cheie ale Seiren V2 Pro se numără:

  • Microfon dinamic, pentru o captare bogată și puternică a vocii
  • O gamă de 20 Hz de răspuns în frecvență, pentru a capta întregul spectru audio al vocii
  • High Pass Filter pentru a opri captarea sunetelor nedorite, de frecvență foarte joasă
  • Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
  • Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

 

Noul Seiren V2 X îmbunătățește formula premiată care stă la baza legendarului  microfon pe condensator dezvoltat de Razer, Seiren X. Înregistrarea clară a vocii oferită de Seiren V2 X face din acest microfon echipamentul perfect pentru orice streamer aspirant. Având un model de captare supercardioid, Seiren V2 X poate capta cu mare claritate vocea streamer-ului chiar dacă există alte zgomote în jur. Lista de caracteristici ale Seiren V2 X include:

 

  • Microfon cu condensator de 25mm pentru o captare naturală a vocii
  • Model de captare supercardioid pentru o izolare superioară a vocii
  • Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
  • Analog Gain Limiter to Prevent Voice Distortion
  • Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Atât Seiren V2 Pro, cât și Seiren V2 X dispun de opțiuni aproape nelimitate de  personalizare avansată și de control, grație integrării perfecte cu aplicația de mixare audio din Razer Synapse. Streamerii pot să se bucure acum de un control nemaiîntâlnit în ceea ce privește reglarea volumelor de intrare și ieșire a mai multor surse audio, astfel încât să poată ajusta în totalitate atât sunetul care ajunge pe stream, cât și sunetul pe care îl aud ei în timp ce transmit live.

Pentru mai multe informații despre Seiren V2 Pro, vizitați această pagină.

Pentru mai multe detalii despre Seiren V2 X, vizitați această pagină.

DE CE:                Noile Razer Seiren V2 Pro și Seiren V2 X extind gama de produse Razer destinate streamerilor, oferind atât o calitate cât și o claritate audio de top în clasele lor. Cele două noi produse reprezintă soluția ideală pentru cei aflați la început de drum, dar și pentru cei care vor să-și îmbunătățească setup-ul existent.

CÂND:                Disponibile acum

UNDE:                Pe pagina Razer.com, în oferta RazerStores și pe rafturile partenerilor autorizați.

PREȚ:                  Seiren V2 Pro: 159,99 Euro
Seiren V2 X: 109,99 Euro

IMAGINI:           LINK

 

# # #

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here