ALD AUTOMOTIVE livreaza prima flota de masini electrice in leasing operational catre Orange Romania

0
756

ALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piata de leasing operational, anunta livrarea primei flote de autoturisme electrice in leasing operational, catre Orange Romania, liderul pietei locale de telecom. Cele 4 vehicule electrice sunt din clasa mica si foarte performante pentru deplasarile zilnice urbane.

“Livrarea primei flote de masini electrice in leasing operational este un moment important pe plan local pentru ca demonstreaza interesul concret al companiilor pentru ecologizarea parcurilor auto. impreuna cu Orange dovedim inca o data ca suntem promotorii unui trend care incepe sa se dezvolte si in Romania, iar experienta noastra de 10 ani pe piata locala ne ofera know-how-ul necesar pentru a ajuta la introducerea acestor autovehicule pe piata. Sper ca deschiderea companiilor catre flotele electrice sa determine si o reactie din partea autoritatilor, care sa demareze proiecte de infrastructura pentru sustinerea utilizarii acestor tipuri de autovehicule.” declara Shane Dowling, Director General al ALD Automotive Romania

Cele 4 vehicule electrice se adauga flotei de masini pe care ALD Automotive o gestioneaza pentru Orange Romania din 2006. Parteneriatul ALD Automotive si Orange este extins la nivel international, unde, fiind un client important al Grupului, compania de telecom are o flota semnificativa de vehicule ecologice gestionate prin leasing operational. Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est in care este dezvoltat acest proiect eco.
Experienta acumulata de catre ALD Automotive in cele 40 de tari in care este prezenta permite oferirea asistentei specializate pentru noua flota ecologica livrata catre Orange, precum si acordare de consultanta si servicii personalizate pe intreaga durata a contractului. Procesul de selectie a acestor autovehicule a debutat cu o analiza a TCO si a nevoilor specifice angajatilor Orange, cu scopul de a creste economiile de costuri si a beneficia de o flota cu impact redus asupra mediului.

Initiativa de a suplimenta flota auto cu acest model de automobil se aliniaza programului de eficienta energetica si de reducere a emisiilor de carbon demarat de catre Orange Romania in 2009 si care a avut la baza o serie de masuri investitionale si operationale.

Cele 4 autoturisme Renault Zoe livrate de catre ALD Automotive sunt 100% electrice si pot fi incarcate complet in 6-7 ore chiar in parcarea Orange, in timp ce angajatii sunt la birou. Autonomia lor este cuprinsa intre 100 km si 150 km (in funcţie de stilul de condus al soferului si factorii de mediu), iar viteza maxima este de 130 km/h. Vehiculele selectate de catre Orange pentru flota din Romania integreaza cea mai avansata tehnologie electrica si au obtinut 5 stele la testele de siguranta pasiva EURO NCAP. in plus, Renault Zoe a fost declarata „Cea mai buna masina de oras a anului 2013”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here