ALD Automotive il numeste pe Catalin Olteanu in functia de director comercial

0
705

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, ALD Automotive, una dintre companiile de top in domeniul leasingului operational din Romania, efectueaza o schimbare in echipa de management si il numeste pe Catalin Olteanu in functia de Director Comercial.

Catalin Olteanu a preluat noua functie incepand cu 8 ianuarie 2015, dupa ce ocupase in trecut pozitia de Director Comercial Adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale. Catalin Olteanu are 7 ani de activitate in cadrul grupului Société Générale, dupa mai mult de 4 ani petrecuti in departamentele de Marketing si Vanzari ale unor companii importante de pe piata: GE Money, Citibank si Raiffeisen Leasing.

‘’Am acceptat aceasta provocare profesionala cu entuziasm si cu certitudinea ca voi putea sa conduc departamentul de vanzari ALD Automotive catre un nou nivel de performanta. Ma bazez pe o echipa foarte buna de consultanti in vanzari si avand in vedere serviciile excelente oferite de compania noastra, privesc cu optimism spre activitatile noastre viitoare si planurile noastre de extindere a portofoliului si imbunatatire a proceselor de vanzare’’, a declarat Catalin Olteanu.

Experienta in domeniu si abilitatile sale sunt esentiale pentru noile prerogative in structura ALD Automotive. Printre acestea se numara dezvoltarea activitatilor de vanzare a serviciilor companiei, initierea si implementarea proiectelor de colaborare in cadrul grupului, previzionarea vanzarilor, managementul bugetului si al resurselor. Identificarea noilor oportunitati in piata si dezvoltarea unor noi produse sunt alte activitati care ii vor reveni noului Director Comercial ALD Automotive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here