Agromar mizeaza pe afaceri cu cel putin 25 de procente mai mari

0
1456

Unul dintre jucatorii cunoscuti de pe piata furajelor din Romania, Agromar estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 25% pentru anul 2018 si o marja de profitabilitate de circa 10%, in contextul in care, anul trecut, investitiile s-au ridicat la 2 milioane de euro, iar pentru 2018 investitiile programate se afla la acelasi nivel.

Cea mai mare parte a fondurilor este directionata catre extinderea activitatii de distributie a furajelor, care asigura si cea mai mare parte a veniturilor companiei.

„In 2018 continuam investitiile in cresterea capacitatii de depozitare a furajelor si in modernizarea halelor pentru reproductie la porcine. De asemenea, vrem sa ne extindem la nivel national, prin deschiderea de noi depozite si in alte judete din tara precum Vrancea, Arges, Calarasi, Prahova, Iasi. Suntem pe piata din anul 2004 si faptul ca am inregistrat cresteri constante ale cifrei de afaceri, in conditiile in care birocratia tinde sa sufoce orice initiativa, arata ca si firmele romanesti au capacitatea sa faca performanta”, a declarat fondatorul companiei, Florin Coltuneac.

De la infiintare, compania a inregistrat o crestere constanta a cifrei de afaceri, ajungand, in 2016, la afaceri de 4,5 milioane euro. In 2017, cifra de afaceri a crescut 6,5 milioane euro.

Florin Coltuneac, fondator Agromar.JPG

„Vanzarile de furaje au ca principala piata gospodariile, iar acesti clienti sunt foarte exigenti. Daca o singura data le inseli asteptarile, i-ai pierdut. De aceea, pentru noi, raportul optim intre calitate si pret este singura garantie a consolidarii pozitiei pe piata”, a explicat Coltuneac.

Agromar este o afacere cu capital privat, integral romanesc, cu sediul social in Balotesti, judetul lfov. A fost infiintata in anul 2004 si are ca obiect de activitate productia de furaje , concentrate si premixuri pentru animale, achizitia si depozitarea cerealelor (capacitate de stocare 17.500 t), comercializare pasari, productie de carne de porc.

Compania are o capacitate de depozitare furaje de peste 700 t si vinde anual aproximativ un milion de pasari si 10.000 de porci. De asemenea, firma detine 14 magazine proprii (din care doua au si rol de depozit) in judetele Ilfov, Ialomita ,Iasi,Dambovita,Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here