Agentie Head Hunting de recrutare de top

0
709

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/bwki71ap-y8

Cei mai buni specialisti in recrutare fac parte din impulsul pietelor specializate si vor sfatui compania cu privire la ceea ce se intampla acolo. Sunt constienti de talentele disponibile, unde se afla si cum sa se conecteze cu ele, salariile, asteptarile in cariera, abilitatile disponibile si angajatii actuali.

Daca alte companii se lupta sa gaseasca aceiasi oameni, acestia pot fi consilieri extrem de valorosi. Cei mai buni, precum o agentie Head Hunting, vor actiona ca parteneri si colaboratori si vor fi ochii si urechile tale pe piata.

Gama extinsa

Unii candidati sunt greu de gasit. Ei pot fi pasivi si sa nu caute de lucru. Probabil ca nu vor raspunde la anunturile postate de tine si/sau sunt prea ocupati in cautarea unui alt loc de munca sau pur si simplu nu cauta unul si sansele tale de a le gasi sunt zero. Important este ca lucreaza pentru concurenti si profesionisti din sectorul tau, si nu pentru tine.

Chiar daca nu sunt activi in prezent, exista sanse mari ca un recrutor bun sa stie cine sunt si cum sa-i contacteze. Agentiile au multe retele de contacte – fiecare consultant, candidat, client sau asociat are potentialul de a-si mobiliza retelele pentru a te ajuta sa te conectezi cu oameni cu o gama larga de abilitati si experienta, dintre care multi ar fi in afara radarului echipei interne.

Nu toti candidatii sunt cei potriviti

Ai primit numeroase cereri in urma reclamei costisitoare din mass-media pe care ai publicat-o. Multi dintre acesti oameni nu indeplinesc criteriile pe care le-ai specificat, dar va trebui sa petreci mult timp filtrandu-le, evaluand, coordonand si comunicand cu ei. Echipa interna disponibila ar putea fi ingreunata in mod semnificativ si ar putea pierde timpul in analiza aplicatiilor.

Daca apelezi la agentia Head Hunting, inseamna ca vei primi solicitanti de locuri de munca care au fost preselectati pentru a indeplini toate criteriile pe care le-ai declarat in pre-interviu si care merita luati in considerare pentru un interviu.

Ajutor pentru marci comerciale pentru angajator

Companiile mari investesc mult timp si bani in dezvoltarea si comercializarea marcii lor, dar multe firme mici si mijlocii nu au aceleasi resurse. Daca iti alegi agentia cu intelepciune, atunci acestia pot face potentialilor solicitanti o perspectiva reala asupra afacerii tale – cum este sa lucrezi acolo, beneficii si oportunitati de cariera si un simt al culturii.

Daca lucrezi indeaproape cu o agentie de recrutare, ar fi util ca un consultant sa-si faca timp pentru a te cunoaste pe tine si pe unii dintre managerii tai cheie, astfel incat sa te poata reprezenta mai bine ca un angajator de succes.

Acces la abilitati strategice cheie

Un motiv important pentru care companiile folosesc agentia Head Hunting, este capacitatea de a fi flexibile si de a obtine acces pe termen scurt la competente strategice cheie in lunile de concediu si varf, in cautarea de profesionisti calificati pe termen scurt. Acestea sunt servicii cu angajare temporara oferite de agentia Head Hunting.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here