adidas Originals prezinta colectia de toamna-iarna 2012, creata de Jeremy Scott

0
770

Bucuresti, 18 Iulie, 2012 –  Pentru colectia adidas Originals de toamna-iarna 2012, Jeremy Scott prezinta o viziune eclectica si premium asupra modei anilor `90. Designerul combina elemente din natura cu tehnologia, flori si imprimeuri animale, precum si o noua interpretare a ursuletilor de plus si a imprimeurilor cu tastaturi de calculator. Culorile vibrante descriu intreaga colectie, iar binecunoscutele aripi ale lui Scott sunt acum integrate in ghetele pentru femei, cu un design de fluture.

Jeremy Scott si-a adaptat viziunea unica pentru adidas si foloseste simboluri, grafica si culori puternice. Elementele florale si imprimeurile animale pot fi regasite pe piesele vestimentare, de la bluze, hanorace, pantaloni si pana la pantofi.

Piesele de rezistenta ale acestei colectii sunt accesorizate cu ursuleti de plus: pantalonii JS cu bretele, hanoracul pentru femei si pantofii sport, care au si imprimeu floral.

Ca o alta sursa de inspiratie, designerul a integrat si elemente de tehnologie in anumite piese ale colectiei, prezentand imprimeuri cu tastaturi de calculator pe pantaloni si pe rochii.

La capitolul incaltaminte, Scott a adaptat celebrele simboluri ce il caracterizeaza si a introdus si modele neasteptate. Aripile Jeremy Scott sunt disponibile in materiale si culori noi, iar ghetele pentru femei sunt accesorizate cu aripi de fluture. De asemenea, cateva dintre modele sunt o reinterpretare a binecunoscutului pantof Superstar 80s, cu talpa de cauciuc zimtata, iar modelele pentru femei se bazeaza pe siluetele clasicilor pantofi de alergare.

Colectia contine piese vestimentare si de incaltaminte pentru barbati, femei si copii. Preturile pentru piesele vestimentare variaza de la 176 lei la 5.200lei. Pentru incaltaminte, preturile variaza intre 348lei si 1.320lei.   

In Romania, colectia de toamna-iarna 2012 adidas Originals de Jeremy Scott va fi disponibila in curand, exclusiv in magazinul Sport Couture, partener adidas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here