Adama a inaugurat proiectul de lux Evocasa Selecta din zona Foisorului de Foc

0
689
inaugurare

inaugurarePe 14 aprilie a fost inaugurata oficial Evocasa Selecta, proiectul de lux dezvoltat de Adama in inima Bucurestiului. La ceremonie au participat Neculai Ontanu, Primarul Sectorului 2, Petre Nastase in calitate de arhitect al cladirii,

 David Flusberg – Co-fondator si presedinte Adama Holding,  precum si invitati din presa, clienti  si parteneri.

Evocasa Selecta este proiectul de lux dezvoltat de Adama in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Ferdinand nr. 58, in apropiere de Foisorul de Foc.
Cladirea are 10 etaje si include 77 de apartamente de lux de doua, trei si patru camere precum si spatii comerciale si spatii de birouri la parter si etajul 1.Design-ul intregului proiect se bazeaza pe un concept unic si atragator, care imbina elemente din arhitectura cladirilor istorice invecinate cu abordarile moderne ce definesc etajele superioare. Cladirea este locatia perfecta pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care isi doresc o locuinta de lux  intr-o zona centrala.

Asher Lax, Director de Marketing si Vanzari Adama: “Este un proiect care, suntem siguri ca prin arhitectura deosebita va deveni un punct de referinta al Bucurestiului cum este Turnul Eiffel in Paris si pe care oamenii il vor admira. Designul cladirii este unul elegant ce imbina liniile clasice si functionalitatea dotarilor moderne.”

Evocasa Selecta dispune de o parcare subterana pe 2 niveluri, paza 24h, spatii comerciale si proximitate fata de zone de interes cum sunt  scoli, teatre, cafenele ,restaurante, obiective turistice si istorice.

Proiectul a necesitat o investitie totala de 16.000.000EURO si a fost vandut in proportie de peste 60%.

Adama le-a pragatit participantilor la evenimentul de lansare mai multe surprize. La achizitionarea unui apartament pana la data de 31 mai, cumparatorii vor beneficia de piese de mobilier Noblesse in valoare de 10.000 EURO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here