Acum ai ocazia sa vezi imagini nemaintalnite din lumea ascunsa a lui Hitler!

0
764
hitler-familie-viata

hitler-familie-viataImagini nemaivazute pana in prezent cu Adolf Hitler si camerele in care acesta isi petrecea timpul au fost dezvaluite de un fotograf care a stat in preajma dictatorului nazist.

Hugo Jaeger a fost unul dintre fotografii personali ai lui Adolf Hitler intre 1936 si 1945, informeaza Daily Mail.

El a pozat apartamentul din Berlin al lui Hitler, situat deasupra cancelariei celui de-al treilea Reich, si a oferit o imagine clara a biroului in care conducatorul Germaniei naziste isi desfasura activitatea. Imaginile reflecta obsesia lui Hitler pentru constructiile grandioase: biroul sau este neobisnuit de mare, iar camerele apartamentului sunt si ele extrem de spatioase. De asemenea, usile cancelariei liderului nazist sunt extrem de mari.

Hitler este surprins intr-una dintre imagini luand ceaiul cu mai multe persoane, printre care si sotia politicianului nazist Albert Forster, fost conducator al orasului polonez Danzig (actualul Gdansk). Locul preferat al lui Hitler era resedinta sa montana Berghof, situata langa Berchtesgaden, Bavaria. Hugo Jaeger a facut publice si poze ale incaperilor respectivei locuinte. (Sursa: Mediafax)

Vezi aici galeria foto! (Sursa foto: dailymail.co.uk)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here