Acord de colaborare CCIB – Beijing Bulk Commodity Exchange

0
1105

In perioada 31 august – 8 septembrie 2013, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a organizat o misiune economica la Beijing. Din delegatia condusa de Mihai Andritoiu, presedintele Sectiunii Comert si vicepresedinte al Camerei bucurestene, au facut parte reprezentanti ai unor firme specializate din domeniul alimentar, industria produselor cosmetice, energie, servicii juridice, precum si reprezentanti ai administratiei publice locale.

Cu aceasta ocazie, a fost semnat un acord de colaborare intre CCIB si Beijing Bulk Commodity Exchange (parte a China International Trading Platform), datorita caruia companiile din tara noastra care doresc sa opereze in China vor putea beneficia de sprijin in ceea ce priveste inregistrarea produselor romanesti pe aceasta piata.

Programul profesional al misiunii a inclus participarea la Forumul de afaceri organizat la Ambasada Romaniei in R. P. Chineza, cu ocazia Sesiunii Comisiei Guvernamentale China-Romania.

Membrii delegatiei romane au beneficiat de intalniri personalizate organizate de Biroul de reprezentare al CCIB de la Beijing si au participat la intrevederi cu reprezentanti ai unor camere de comert locale si ai unor organizatii profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here