Achizitie strategica in SUA pentru Grupul Kuehne+Nagel

0
869

Grupul Kuehne + Nagel a incheiat un acord prin care achizitioneaza 100% din actiunile ReTrans Inc.,un important furnizor de solutii pentru transportului multimodal.

Achizitia are la baza strategia transportului rutier a lui Kuehne + Nagel si va consolida in mod semnificativ pozitia companiei ca furnizor logistic end-to-end in America de Nord.

Fondata in 2002 cu sediul in Memphis, TN, ReTrans se numara printre cei mai importanti furnizori de brokeraj din SUA, furnizori pentru transportul
intermodal, precum si a serviciilor de transporturi complete si partiale (FTL și LTL) din Statele Unite si Canada. Cu peste 300 de angajati compania opereaza in 68 de locatii si genereaza venituri anuale de peste 500 de milioane de dolari.

Dr. Detlef Trefzger, CEO al Grupului Kuehne + Nagel, comenteaza: “Tranzactia cu ReTrans subliniaza strategia noastra de crestere prin achizitii complementare. Clientii nostri vor beneficia de solutii complete end-to-end ale lantului de aprovizionare din America de Nord.In completare cu serviciile de transport maritim, aerian si serviciile de contract logistic, aceasta tranzactie ne va accelera cresterea.”

Stefan Paul, Executive Vice President pentru transportul rutier, a adaugat: “Prin achizitia ReTrans se obtine expertiza in transportul intermodal cu acces direct la cele mai importante companii feroviare din America de Nord, o afacere inovatoare pentru business-ul LTL si o platforma ce furnizeaza servicii de transport . ”

„Suntem incantati si asteaptam cu nerabdare sa vedem cresterea semnificativa a afacerii noastre cu ReTrans si clientii Kuehne + Nagel”, a spus David Wedaman, Presedintele ReTrans, care va prelua responsabilitatile combinate pentru ReTrans si Kuehne + Nagel in SUA.
2 of 3 Clientii nostri vor fi incantati cu accesul pe care il vor avea la reteaua globala a lui Kuehne + Nagel si vor beneficia si de extinderea gamei de servicii. Tranzactia este inca supusa aprobarii de catre autoritatile de reglementare competente din SUA. Ambele parti au fost de acord sa nu divulge pretul de cumparare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here