Printul William si sotia sa, Kate, isi vor petrece luna de miere in Insulele Seychelles

0
579
insula-ocean

insula-oceanPrintul William si sotia sa, Kate, isi vor petrece luna de miere intr-o resedinta de lux pe o insula din arhipelagul Seychelles din Oceanul Indian, a anuntat, luni, cotidianul britanic Daily Mail.Tinerii casatoriti vor petrece in luna mai un sejur de 10 zile in insulele Seychelles, intr-o resedinta de lux ce poate fi inchiriata cu 4.500 de euro pe noapte.

Agentii insarcinati cu securitatea printului au inspectat deja acea resedinta, a carei adresa exacta va ramane secreta, pentru a se asigura intimitatea de care Will si Kate au nevoie, afirma aceeasi sursa.

Vila, construita din lemn, dispune de o sala de baie in aer liber, o piscina si o gradina privata, dar si cativa angajati.

Ducele si ducesa de Cambridge vor ajunge pe acea insula cu elicopterul, care va decola de pe Mahé, principala insula a arhipelagului, unde se afla si capitala statului Seychelles, orasul Victoria.

Inainte de luna de miere, printul William se va intoarce mai intai, marti, la postul sau de la baza Royal Air Force (RAF), unde este pilot de elicopter.

Printul William si Kate Middleton s-au casatorit vineri la catedrala Westminster, evenimentul avand o audienta globala estimata la circa 2 miliarde de oameni si atragand aproximativ un milion de persoane pe strazile Londrei.

Kate, in varsta de 29 de ani, si printul William, in varsta de 28 de ani, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut in 2001 la universitatea scotiana St. Andrews, dar relatia lor, care a inceput in 2003, a fost intrerupta de o scurta despartire in anul 2007. William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton s-au logodit in luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.

Casatoria lui Kate Middleton cu printul William a avut loc la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana, celebrata in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divortat in 1996, iar printesa Diana a murit in urma unui accident de automobil, la Paris, in 1997. Ulterior, Charles s-a casatorit cu Camilla, o veche prietena a sa. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here