PREMIERĂ PE PIAȚA IMOBILIARĂ DIN ROMÂNIA

0
779

The Art of Real Estate – un eveniment de anvergură care va îmbunătăți experiența de tranzacționare și viața a milioane de români

  • Cel mai amplu eveniment imobiliar din România, organizat de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România – APAIR și IMOPEDIA.ro dă startul schimbării pe piața imobiliară.
  • Cea mai mare asociație imobilară din lume, National Association of REALTORS® – NAR vine la București. Membrii NAR realizează 80% din toate tranzacțiile imobiliare din SUA.
  • În contextul dificil actual, Realtorii români împreună cu cei americani și alți profesioniști din imobiliare se reunesc pentru a veni în întâmpinarea provocărilor publicului consumator de imobiliare.

București, 5 septembrie 2022

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România – APAIR și platforma imobiliară IMOPEDIA.ro organizează The Art of Real Estate, unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare care s-au desfășurat vreodată în România. Evenimentul va avea loc în data de 15 septembrie 2022 la Teatrul de Operetă Ion Dacian din București și este susținut de MLS.ro și National Association of Realtors® – NAR, cea mai mare asociație imobiliară din lume cu peste 1,5 milioane membri (Realtori).

Deși se adresează în mod special breslei imobiliare și industriilor conexe, evenimentul va avea un impact puternic și benefic asupra vieții a milioane de români interesați de domeniul imobiliar fie că sunt vânzători, cumpărători, investitori sau chiriași. Profesionalizarea agenților imobiliari – ca parte integrantă din experiența publicului consumator de imobiliare – devine un comandament din ce în ce mai important, mai ales în acest context de incertitudine economică.

”Încă din momentul în care am contribuit la constituirea APAIR visul meu a fost să ajungem aici: să găzduim la București unul din cele mai mari evenimente din real estate organizate vreodată în România. Sunt convins că evenimentul, care va aduna peste 400 de participanți din țară și străinătate, va reuși să seteze standardele de bună practică ale proceselor de tranzacționare imobiliară din România, în beneficiul vânzătorului, cumpărătorului și agentului”, afirmă Dan NEGULESCU, membru fondator APAIR și Ambasador Global NAR.

Integrarea tehnologiei în imobiliare, soluțiile PropTech inovatoare care vor fi prezentate în premieră în cadrul evenimentului, promovarea eticii și a practicilor corecte ale industriei, expertiza celor mai renumiți specialiști din țară și străinătate și noile tehnici și instrumente puse la dispoziția agenților imobiliari, vor avea un impact nu doar asupra rentabilității și muncii acestora ci și asupra felului în care publicul va consuma imobiliare pe viitor.

La conferință va participa cea mai numeroasă delegație care s-a aflat vreodată în țara noastră din partea National Association of REALTORS® – NAR. Cu 114 ani vechime în domeniu, NAR va fi reprezentată la București de Președinții NAR 2023 și 2024, membri din Leadershipul NAR, delegați ai Asociațiilor Partenere NAR din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, dar și un număr mare de oameni de afaceri din industria imobiliară.

În iunie 2020 existau 1.396.575 de REALTORI înregistrați la nivel mondial, în timp ce în România sunt 233. Indiferent de spațiul geografic din care provin, REALTORII® se angajează să urmărească interesul clienților lor cu loialitate, tratând în același timp cu onestitate toate părțile implicate în tranzacția imobiliară, în spiritul unui Cod Etic foarte strict.

”Timp de o zi, vom aduce în prim plan ultimele tendințe din Real Estate și vom oferi instrumentele necesare pentru a ridica imobiliarele la nivel de artă. Sper ca în timp scurt numărul realtorilor din România să crescă exponențial, astfel încât clienții să poată beneficia de o experiență excelentă în procesele imobiliare pe care le inițiază”, afirmă Mihăiță MOLDOVAN – Președinte APAIR.

“Unul dintre obiectivele noastre majore este acela de a facilita tranziția proceselor din imobiliare către automatizare și digitalizare, oferindu-le tuturor participanților la tranzacții (vânzători, cumpărători, agenți imobiliari) instrumente avansate de operare. Dacă acum 20 de ani sprijineam trecerea agenților imobiliari de la dulapuri întregi de bibliorafturi către aplicații software, acum, privim spre viitor și integrăm Inteligența Artificială pe tot procesul derulării unei tranzacții imobiliare. Aplicațiile PropTech pe care le propunem vor aduce soluții integrate în care toate informațiile sunt într-un singur loc și vor transforma complet modul în care funcționează imobiliarele astăzi. Vor ușura procesele și vor economisi timp pentru profesioniștii și utilizatorii din piața imobiliară. Vor aduce valoare adaugată, anticipând nevoile și preocupările tehnologice ale viitorului. Este un eveniment despre care se va vorbi mult timp de acum înainte”, afirmă Răzvan MUNTEAN – CEO IMOPEDIA.ro.

Speakerii confirmați până la acest moment sunt Alina Aeby – NAR Global Coordinator, Cristian China-Birta – Kooperativa 2.0, Dan Negulescu- Ambasador NAR CE Europe, Gizo Ujarmeli – Ambasador NAR Global, Kenny Parcel – Presedinte NAR 2022, Leo Lo- Asia Proptech, Razvan Muntean- CEO IMOPEDIA.ro, Sanja Radovanovic – Președinte IAHSP ®️ Europe, Smaranda Heroiu – Director Executiv Upgrade 100, Sorin Udrea – Fondator MLS.ro, Super-Zola Szerencses – 2021 ORRA – Educator of the year, Teodora Mețiu – Trainer, Tracy Kasper – NAR 2022 First Vice President.

Pentru mai multe informații accesați platforma https://www.theartofrealestate.ro/.

 

Despre APAIR

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) a fost înființată în anul 2009, după modelul National Association of REALTORS®, cea mai mare asociație profesională din Statele Unite ale Americii și din lume.

APAIR este recunoscută ca fiind lider în dezvoltarea de standarde profesionale privind desfășurarea unei activități imobiliare eficiente, profitabile și etice. APAIR promovează ca metodă de lucru Reprezentarea Exclusivă și se ghidează după principii precum loialitate totală față de client, cooperarea dintre agenții imobiliari membri și transparența totală în tranzacția imobiliară. APAIR functionează pe modelul NAR, iar pilonii principali sunt Codul Etic, Educația continuă și MLS. Mai multe informații: https://www.apair.ro/.

Despre IMOPEDIA.ro

IMOPEDIA.ro este prima platformă imobiliară din România, lansată în 1999 sub forma proiectului de referință imobiliare.run.ro devenit imopedia.ro în noiembrie 2008.

Folosind experiența valoroasă a celor 22 de ani de expertiză în care a fost singura platformă imobiliară cu adevărat alături de agentul imobiliar și succesul înregistrat ca lider de piață în București timp de 10 ani consecutiv, IMOPEDIA.ro s-a relansat în iunie 2021 adoptând o nouă poziționare în direcția Reprezentării exclusive, așa cum este ea definită de APAIR/NAR, împreună cu serviciul MLS.ro – reglementat de APAIR. Anul 2021 a adus și o noua identitate de brand, construită în jurul conceptului de Localizare Exactă a proprietăților.

Asumându-și misiunea de a susține profesionalizarea industriei imobiliare prin asistarea trecerii de la intermediere la Reprezentare pentru a asigura o lume imobiliară mai bună, IMOPEDIA.ro încurajează practicile corecte prin promovarea prioritară a conținutului de calitate pe platforma www.imopedia.ro. „Conținut de calitate” înseamnă pentru noi proprietăți imobiliare cu localizare exactă pe hartă, informații complete, corecte și verificate, adică exact acel gen de informații pe care și le doresc clienții. Mai multe informații: www.imopedia.ro.

Despre MLS.ro

MLS (Multiple Listing System) este pilonul de business al APAIR, un serviciu performant de informare și cooperare organizată între agenții/agențiile imobiliare din România.

Serviciul MLS.ro pune bazele unei piețe imobiliare organizate, reprezentând atât sursa de informații despre proprietățile și tranzacțiile imobiliare, cât și instrumentul de cooperare între agenții imobiliari. Misiunea acestuia este de a oferi transparență pieței imobiliare, de a deschide vizibilitatea listingurilor către toată piața de agenți și consumatori, de a oferi educație specifică agenților din piață și de a le asigura profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a presta servicii valoroase, relevante și profesioniste, în beneficiul clienților lor și al întregii piețe imobiliare. Mai multe informații: https://www.mls.ro/.

Despre NAR

National Association of REALTORS® – NAR este cea mai mare asociație imobiliară din lume, cu peste 1,5 mil. membri (Realtors), care există pe piață de 114 ani. Membrii acesteia realizează 80% din toate tranzacțiile imobiliare din SUA.

National Association of REALTORS® a fost înființată la data de 12 Mai 1908 în Statele Unite ale Americii cu obiectivul “de a uni agenții imobiliari din America cu scopul de a exercita eficient o influență puternică asupra aspectelor ce influențează interesele imobiliare”. Marca REALTOR® a fost înregistrată la data de 13 Septembrie 1949, iar logo-ul “R” a fost adoptat în anul 1973. Încă de la primii ani de existență, NAR a recunoscut nevoia de specializare în rândul agenților imobiliari și a creat, susținut și constituit diferite entități care au evoluat pe parcursul anilor în instituții și consilii educaționale. Mai multe informații: https://www.nar.realtor/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here