4Points a preluat contul grupului Ebro Puleva pentru Romania, Ungaria si Polonia

0
801

Grupul 4Points a preluat contul Ebro Puleva , grup pentru care va asigura serviciile de marketing si advertising atat in Romania, cat si in Ungaria si Polonia. Ebro Puleva este cel mai mare jucator de pe piata orezului si cel de-al doilea producator de paste, la nivel global.

Ebro Puleva activeaza pe 26 de piete din Europa, America, Africa de Nord si Asia, fiind cel mai mare producator de pe piata alimentara spaniola si cel mai mare producator de paste si orez din SUA si Canada, detinand in total cica 60 de branduri proprii.
„Pentru noi este o reusita sa avem in portofoliu o companie de asemenea dimensiuni. Contul Ebro Puleva inseamna impunerea definitiva pe piata a 4Points si totodata o provocare deosebita”, spune Loredana Albu, director de relatii publice al 4Points.
Ebro Puleva este reprezentata in SUA si Canada de New World Pasta, iar in Europa de Panzani (cel mai important jucator pe piata pastelor a sosurilor si cous-cous-ului din Franta) si Birkel (numarul 1 in domeniu in Germania). Cele doua reprezentante activeaza si pe pietele din Belgia, Marea Britanie, Ungaria, Cehia, Rusia si Romania.
„Panzani isi va continua in 2011 si mai sustinut investitiile in piata din Romania si va promova intensiv brandul Panzani, prin comunicarea beneficiilor si calitatilor produselor sale din orez, paste fainoase si sosuri. Potentialul pietei este foarte mare iar intentia declarata este de a deveni lider al pietelor in care activam”, arata Cristian Popescu, manager genral al Panzani Romania.
Cifra de afaceri a grupului Ebro Puleva a fost de aproximativ 2,5 miliarde euro in 2009, pe toate cele 26 de piete. Compania s-a lansat in anii ’50 in Spania pe piata orezului, iar expansiunea internationala a inceput in anul 1986. In prezent afacerile cu orez ale Ebro Puleva reprezinta 38% din total, iar cele cu paste circa 42%.
Grupul 4Points asigura servicii de marketing, PR, web design, creatie si productie publicitara de mai bine de 4 ani, este detinatorul si organizatorul targului imobiliar national tIMOn si detine in portofoliu conturi precum Tiriac Auto, Cafepedia, Be Igloo, Volumetric, Green City, Coldwell Banker, Real Time, Impact, Domus Stil sau Ring Media Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here