4 lucruri pe care inedite despre fetele care practica videochat-ul

0
1722

Industria videochat-ului a prins proportii deosebite in Romania. Castigurile enorme, care pot ajunge pana la cateva zeci de mii de dolari pe luna si studiourile tot mai profesioniste fac, astazi, ca tot mai multe fete atragatoare, care vor sa stranga bani fara prea mult efort, sa devina interesate de angajari la un studio videochat serios. Un model de videochat din America, care a preferat sa isi pastreze anonimatul, a fost dispusa sa raspunda intrebarilor venite din partea utilizatorilor de Internet. Iata cateva dintre raspunsurile modelului.

1.Munceste mult mai putin decat majoritatea persoanelor care lucreaza cu norma intreaga pe un salariu minim pe economie.

Cand a fost intrebata cat trebuie sa munceasca in fata camerei video pentru a ajunge la echivalentul unui salariu minim pe economie, modelul a raspuns: „undeva la patru show-uri”.

  1. Fetele care practica videochat-ul castiga mai multi bani decat modelele masculine de videochat, cu exceptia cazului in care barbatii accepta sa faca show-uri video pentru clientii homosexuali.

3.Unii barbati inteleg ca videochat-ul este doar o profesie.

Chiar daca exista destule idei preconcepute in legatura cu fetele care practica videochat-ul, modelul a dezvaluit ca s-a intalnit cu multi barbati care s-au dovedit foarte intelegatori cu ceea ce  face ea pentru a castiga bani. Le-am explicat: „nimeni nu ma atinge, mi-am stabilit granitele, nu ma voi intalni niciodata cu clientii, nu le cunosc numele, unde traiesc sau cum arata. Fac doar ceea ce vreau in fata camerei video, cand vreau si inchei show-ul daca nu ma simt confortabil”, a marturisit modelul.

4.Nu isi doresc sa faca asta pentru multi ani

Chiar daca s-ar putea sa existe fete care vor sa practice videochat-ul pentru totdeauna, modelul care a acceptat sa raspunda la intrebari spune ca nu este si cazul ei. Aceasta spune ca de cand practica videochat-ul a reusit sa termine o facultate, iar aceasta „meserie” a ajutat-o sa isi plateasca facturile si facultatea fara a fi nevoita sa faca imprumut la banca. „Imi dau seama ca nu voi fi mereu la varsta de 20 de ani, asa ca voi avea nevoie la un moment dat de un loc de munca obisnuit”, a mai spus modelul.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here