24Banking – cea mai instalata aplicatie de mobil in Romania in primele zile de la lansare

0
1545

BCR a lansat aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android si IOS mobile “24banking”.
Dupa prima saptamana de la lansare 24banking este cea mai descarcata aplicatie pe App Store
Serviciul m.24banking.ro are aproape 350.000 de operatiuni inregistrate in primele 10 luni de functionare.


Bucuresti, 25 octombrie 2012 – Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat aplicatia 24banking pentru telefoanele mobile de tip smartphone cu sisteme de operare Android si IOS.
Prin 24banking clientii pot contacta banca, pot afla ultimele noutati despre BCR, pot afla cursul valutar BCR si pot gasi cea mai apropiata unitate si cel mai apropiat ATM dar mai ales pot accesa serviciul de internet banking al BCR, consultand informatii despre propriile conturi si efectuand cele mai uzuale tranzactii.

“Clientii isi doresc tot mai mult sa interactioneze cu banca fara sa se mai deplaseze in unitati. Telefonul mobil este dispozitivul mereu la indemana si am observat ca este preferat atat pentru informare cat si pentru tranzactionare si cumparare de produse noi.” a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR

Conform unui studiu ad-hoc realizat de BCR canalele on-line schimba rolul clientului in relatia cu banca permitandu-i acestuia sa aleaga unde si cum sa interactioneze cu aceasta.. Echipamentele de self-service si internet banking-ul sunt instrumentele care au facut posibila independenta totala fata de programul unitatilor bancare. Mobile bankingul este un pas inainte in acesta directie

“Clientii ne confirma ca isi doresc sa acceseze banca direct de pe telefonul mobil. Serviciul m.24banking.ro a fost foarte bine primit, in primele zece luni avem peste 102 milioane de lei tranzactionate, in mai mult de 28.000 de operatiuni efectuate si peste 320.000 de interogari de sold si istoric de trazactii.
Aplicatia 24banking reprezinta o evolutie fireasca a serviciilor de mobile banking in contextul cresterii continue a adoptiei telefoanelor de tip smartphone in Romania .
Sunt convins ca aplicatia 24banking va usura interactiunea cu banca si multi clienti o vor folosi pentru ca este intuitiva si ofera toate informatiile de care au nevoie” a incheiat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR

in prima saptamana de la lansare peste 3000 clienti au accesat aplicatia, au testat-o si i-au acordat un punctaj de 4,9 puncte din 5 posibile.

Aplicatia 24banking poate fi descarcata gratuit din Play Store sau AppStore

https://play.google.com/store/apps/details?id=at.spardat.bcrmobile

https://itunes.apple.com/us/app/24banking/id542333416

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operaţiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si pieţe de capital), precum si societaţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinţe si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienţi si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clienţilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unitaţi retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga ţara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piaţa cardurilor si a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR avand la dispoziţie cea mai mare reţea naţionala de ATM – peste 2.400 de bancomate si POS – 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.000 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 215,2 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 1.751,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.9%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here