2017, anul cu schimbări la nivelul conducerii REHAU Polymer România

0
1326

REHAU – producătorul celor mai performante profile din PVC la nivel european, GENEO, își consolidează poziția de lider al pieței de profile din PVC din România, acordând o atenție permanentă dezvoltării produselor sale, dar și asupra aspectelor ce țin de personal. Recunoașterea și recompensarea angajaților performanți este una dintre politicile ce au ajutat la creșterea REHAU în fiecare dintre cele 170 de sucursale pe care le deține pe glob. Astfel concernul REHAU anunță numirea în funcția de Country Head Rehau România a domnului Adin Tabacu, începând cu luna ianuarie a acestui an.

De profesie inginer constructor, dl. Adin Tabacu, în vârstă de 54 ani, a condus șantiere mari din România și Germania în funcțiile de șef de punct de lucru și șef de șantier. Începând cu anul 1995 ocupă funcția de Director Național de Vânzări REHAU al departamentului de Soluții pentru Ferestre și după 21 de ani de activitate în cadrul REHAU preia conducerea de la începutul acestui an a sucursalei din România. Preocupat de parcursul profesional, dl. Adin Tabacu și-a lărgit aria de interes educațional, în prezent fiind licențiat în Psihologie și masterand în Terapii Cognitiv-Comportamentale, la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, după cum însuși afirma: „Psihologia nu este doar o pasiune, ci si un ajutor important în lucrul cu oamenii, zi de zi.”

În cei 21 de ani de când compania REHAU Polymer este prezentă pe piața din România aceasta a reușit să își consolideze și să își mențină poziția de lider prin personalul calificat, structurile logistice performante, depozite de marfa menite să deservească în cel mai scurt timp pe clienții firmei. REHAU a reușit să impună standarde înalte pentru tâmplăria de PVC din România și a crescut în continuu, chiar și în perioada crizei economice care a afectat întregul domeniu al construcțiilor. REHAU continuă să investească în dezvoltarea soluțiilor de înaltă calitate din polimeri și dezvoltă produse de înaltă tehnicitate în toate departamentele sale: Soluții pentru Ferestre, Instalații pentru Construcții, Soluții pentru Mobilier, Infrastructură și Telecomunicații, urmărind în permanență cele mai noi orientări la nivel mondial în aceste domenii. Prin departamentele Soluții pentru Ferestre și Instalații pentru Construcții / Sisteme de Încălzire în Suprafețe, REHAU se situează pe primele poziții din domeniu pe piața din România.

Deschiderea permanentă a companiei către clienții direcți, dar și către clienții finali prin suport tehnic de înaltă calitate, workshop-uri și seminarii de prezentare de produs și sprijin în activitățile de marketing și publicitate ale acestora, dar și o comunicare directă pentru clientul final fac din REHAU un adevărat lider în domeniu ce se desăvârșește cu fiecare etapă parcursă.

Doresc sa subliniez rolul determinant al departamentului Soluții pentru Ferestre în activitatea REHAU România. Acest departament contribuie cu peste două treimi la vânzările firmei și contribuie în mod substanțial la puterea brand-ului REHAU în țara noastră. Cele mai bune sisteme de profile din PVC – vorbesc aici despre REHAU GENEO, REHAU Synego, dar și altele care echipează numeroase locuințe, spitale și școli din România, contribuie astfel la confortul locatarilor, dar și la economia substanțială de energie. Departamentele de Instalații, Soluții pentru Mobilier, Infrastructură și Soluții Industriale întregesc fericit oferta noastră, justificând pe deplin deviza REHAU: Unlimited Polymer Solutions. În aceste condiții evoluția către funcția de Country Head Rehau România nu poate decât să mă bucure și să aducă odată cu ea noi provocări pe plan profesional. ”, după cum afirmă dl. Adin Tabacu.

Grupul REHAU

Ca marcă premium pentru soluții bazate pe polimeri, REHAU este lider internațional în domeniile Construcţii, Automotive și Industrie. Prin forța sa inovatoare, activitatea sa care acoperă mai multe domenii și eficiența sinergetică ce rezultă din aceasta, această companie de familie modernă și condusă profesionist este unică în industria materialelor sintetice. REHAU aduce soluții creative și orientate puternic spre ocrotirea mediului înconjurător. REHAU ocupă în acest domeniu un loc de frunte în lume printre firmele inovatoare, având aproximativ 20.000 de angajați care lucrează în peste 170 de locații pe întreg globul. La nivelul anului 2015, Grupul REHAU realiza o cifra de afaceri totala de 3,3 miliarde de euro

În prezent există 3 birouri de vânzări în România: la București, Cluj și Bacău, unde lucrează aproximativ 100 de angajați. Cifra de afaceri REHAU România depășește valoarea de 50 milioane euro la nivelul anului 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here