130 de companii vor prezenta la Târgul Național Imobiliar peste 24.000 de oferte de locuințe din România și din străinătate

0
1502

Târgul Național Imobiliar (TNI), un eveniment de referință pe piața locală, se va organiza la sfârșitul săptămânii în Capitală, la acesta urmând să participe 130 de companii care au pregătit pentru vizitatori peste 24.000 de oferte de locuințe și case de vacanță, aflate atât în România, cât și în străinătate.

130 de companii la tni septembrie 2018
Foto: TNI

La TNI vor fi prezentate astfel oferte variate de locuințe, pentru toate buzunarele și gusturile, de la apartamente de tip boutique la apartamente situate în imediata vecinătate a campusurilor universitate și penthouse-uri la locuințe care pot fi considerate a fi bune oportunități de investiții și la 5.000 de proprietăți la mare și la munte, din România și de peste hotare.

Cele 130 de companii vor aduce astfel în atenția vizitatorilor locuințe situate în București, Ilfov, Constanța, pe Valea Prahovei, în Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș și în Spania.

Prețurile acestora vor porni de la 28.000 de euro, în cazul unui apartament cu 2 camere în Sinaia, și vor ajunge până la 2,5 milioane de euro, pentru o vilă de lux din zona stațiunii spaniole Marbella.

La expoziție va fi prezentată și o casă solară, 100% electrică, ce asigură un grad ridicat de confort, sănătate și siguranță pentru proprietar, această proprietate fiind dotată cu 32 de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperiș și cu un sistem de automatizare.

targul national imobiliar septembrie

„Oferta imobiliară prezentă în cadrul expoziției este una record, iar fiecare companie prezentă la TNI a pregătit oferte speciale, pentru a face față concurenței directe”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager TNI.

Vizitatorii vor putea afla, totodată, mai multe informații despre diverse soluții de finanțare și vor putea apela la servicii de arhitectură, design interior și home staging. În plus, vor fi puse la dispoziția acestora soluții pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură sau sisteme fotovoltaice rezidențiale.

Persoanele care vor participa la târgul organizat săptămâna aceasta la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, vor putea câștiga și premii.

tni septembrie 2018

„Printre cele mai surprinzătoare premii oferite în cadrul Târgului Național Imobiliar din 28-30 septembrie se numără un weekend la Brașov ce include o plimbare deasupra orașului cu un elicopter privat, oferit de Maurer Imobiliare, și un apartament de 62.000 de euro ce poate fi câștigat la un concurs organizat de Cartierul Solar”, a mai explicat Bercea.

Târgul imobiliar poate fi vizitat vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00, respectiv duminică (30 septembrie) între orele 10:00 – 16:00. Prețul biletului este de 10 lei.

Scris de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here