10.000 de elevi bucuresteni participa la cursuri gratuite de actorie, patinaj, limbi straine

0
1258

Peste 10.000 de elevi participa la cursuri gratuite de actorie, dans sportiv, patinaj, limbi straine, organizate de Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive din cadrul Primariei Capitalei in parteneriat cu Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Cursurile incep sambata si se desfasoara pana pe 6 aprilie, in 18 spatii din Capitala, informeaza inspectoratul.

Au fost inscrisi 10.852 de elevi din clasele I – XII, dintre care 1.068 de elevi ai claselor I – IV, din 20 de scoli selectate de ISMB, 2.653 de elevi din scoli gimnaziale si 6.131 de liceeni, potrivit Mediafax.

Cei din clasele I – IV vor face cursuri: patinaj, dans sportiv; arte martiale si inot, iar cei de la ciclul gimnazial vor studia: actorie, dans sportiv, limba engleza, limba franceza, limba italiana, limba spaniola, limba germana, limba chineza si matematica.

Elevii de liceu se vor pregati in domeniile: dans sportiv, actorie, web-design, management de proiect si leadership, mannagement al afacerilor, arte martiale, televiziune si arta fotografica.

Cursurile de formare se vor incheia in datele de 5 si 6 aprilie 2014, cu o evaluare a cunostintelor si aptitudinilor acumulate de elevi pe durata celor 20 de ore de pregatire.

in urma acestei evaluari, un numar important de cursanti vor fi recompensati cu tabere gratuite la mare in vara anului 2014, a precizat ISMB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here