1 an de Travel Mix

0
771
sigla-patrata-travel-mix

sigla-patrata-travel-mixTeleviziunea Nationala de Turism Travel Mix, a aniversat in cadrul Targului de Turism al Romaniei, 1 AN de la aparitia sa pe piata si a trecut astfel de primul mare hop pentru o televiziune nationala.
Targul de Turism al Romaniei si-a deschis portile pe 15 martie,

in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti, pentru una dintre cele mai dinamice si interactive editii, prilej cu care, Televiziunea Nationala Travel Mix si-a invitat partenerii si presa, la conferinta de presa pentru a sarbatori impreuna un an de programe dedicate tuturor categoriilor de calatori.

La un an de la lansare, reprezentantii televiziunii sunt optimisti cu privire la sansele de dezvoltare ale canalului de nisa. Emisiuni noi isi vor gasi locul in grila de programe si sunt sanse ca distributia programelor sa fie extinsa.
Travel Mix a trecut astfel de primul mare hop pentru o televiziune nationala. O echipa tanara va invita, in fiecare zi, sa descoperiti noi destinatii turistice si sa calatoriti, macar pe calea undelor, spre taramuri exotice. Printre emisiunile noi care vor compune grila de programe Travel Mix se numara “City Break”, care va promova marile capitale europene, o emisiune despre “Istoria vinului” si un program despre piata imobiliara, care va pune accentul pe casele de vacanta.
Laurentiu Megelea – Director General Travel Mix a multumit tuturor partenerilor care le-au fost alaturi inca de la inceput si a promis, ca va oferi, in continuare, suportul celor care activeaza in acest sector si va contribui la dezvoltarea Romaniei, printr-o promovare cat mai buna a obiectivelor turistice romanesti si atragerea unui numar cat mai mare de turisti.

Televiziunea Nationala de Turism Travel Mix s-a lansat anul trecut, in luna martie, in cadrul Targului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului, iar obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

Televiziunea Travel Mix poate fi receptionata de abonatii UPC Digital National – canalul 309, abonatii NextGen Digital National, Ines IPTV, AdNet Telecom si pe internet, la adresa www.travelmix.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here