Ziua Recrutării la fabrica Bosch din Cluj

0
1434

Compania caută noi angajaţi în producţie şi în domeniul tehnic

 

  • Bosch organizează un eveniment de recrutare şi informare în incinta campusului din Jucu
  • Investiţii în educaţie și pentru dezvoltarea angajaților
  • Beneficii flexibile şi condiții de muncă atractive

 

 

Jucu, judeţul Cluj – Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, în data 13 aprilie, în campusul fabricii de Automotive Electronics. Campania se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj, dar şi celor care vor să afle mai multe despre tehnologia automotive. La Jucu, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort.

 

În cadrul Zilei Recrutării din 13 aprilie, compania organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de material și tehnicieni mentenanță.

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni și joi. De asemenea, fabrica Bosch din Cluj continuă extinderea portofoliului de produse și a proiectelor de Industrie 4.0 și deschide poziții pentru ingineri de planificare producție, responsabili pentru gestionarea lansării proiectelor, precum și programatori de PLC (Echipamente automate de comandă și control) și programator C#. În plus, Bosch își mărește echipa de specialiști pentru instruirea celor peste 80 de elevi înscriși în prezent, în programul Școala Duală Bosch, deschis în anul 2013.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi accesate pe site-ul companiei www.bosch-career.ro

 

Bosch investeşte în educaţie şi în dezvoltarea angajaților

Grupul Bosch se implică în acţiuni ce susţin relaţia dintre mediul educaţional şi cel de afaceri din România. De exemplu, Bosch susţine tinerii absolvenţi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri, şi Working Student, un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi. Centrul de Training din campusul Bosch din Cluj, inaugurat în octombrie 2017, este destinat pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual și dezvoltării profesionale şi personale a angajaţilor, într-un mediu inspirațional și modern. Aici, în anul precedent, compania Bosch a sprijinit angajații cu peste 300 de sesiuni de training.

 

Şcoala Duală Bosch: Sursă de tehnicieni specializaţi

În cadrul fabricii Bosch din Jucu, peste 80 de elevi s-au înscris în programul Şcoala Duală Bosch pentru anul şcolar 2018-2019, iar în iunie 2019 vor începe înscrierile pentru anul școlar 2019-2020. Activitatea practică şi activităţile elevilor în ateliere didactice de mecanică şi electrică din Centrul de Training sunt supravegheate îndeaproape de specialişti din cadrul fabricii. Astfel, elevii participanţi în proiect au ocazia să acumuleze informaţii şi experienţă practică despre producţia de serie în industria automotive. Compania colaborează cu Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca pentru profilul electromecanică, cu Liceul Teologic Reformat pentru electronică și automatizări și Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca pentru profilul de electrician.

 

Beneficii flexibile pentru angajați

Compania organizează pentru angajaţii din fabrica Bosch transport zilnic gratuit, le oferă acces la o cantina modernă, cu meniuri variate subvenţionate, dar şi un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Printre beneficiile flexibile se numără servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă, din care angajaţii pot alege.

De asemenea, compania este preocupată de sănătatea angajaţilor săi, de aceea a creat programul „Be fit@Bosch”, ce oferă angajaţilor oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza săptămânal în mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca.

În campusul Bosch din Jucu, angajații beneficiază de servicii medicale în cadrul unui cabinet medical local, cu medic generalist ce oferă consultaţii opt ore zilnic, iar un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

Bosch încurajează o cultură organizațională deschisă, bazată pe colaborare și creativitate. Pentru a sprijini această viziune, Bosch a implementat „condițiile de muncă inspiraţionale” în locația sa din Cluj.

 

 

 

Înscrieri la evenimente:

  • Ziua Recrutării, 13 Aprilie: înscrierile se fac până în data de 10 aprilie, la numărul de telefon 021 204 88 00, în intervalul 09:00-18:00. Persoanele care nu reușesc să participe la eveniment, dar își doresc să participe la interviurile de angajare organizate, pot solicita o programare la numărul de telefon 0799 099 090, în fiecare zi de luni și joi.

 

 

Persoană de contact pentru jurnalişti:

Miruna Andriesei
Telefon: +40 730 024 478

 

 

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de aproximativ 25 de ani şi numără peste 7.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2017, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 416 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

 

Mai multe informaţii pe  www.bosch.ro.

 

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 410.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2018). Conform cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de peste 77,9 miliarde de euro în 2018. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, oraşe inteligente, mobilitate conectată şi industrie conectată. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 69.500 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 125 locaţii din lume.

 

Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a acţionariatului Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice pe termen lung şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

 

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.iot.bosch.com,
www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here