Ziua Mondială a Diabetului

0
782

București, 14 Noiembrie 2022,  

 

Fresenius NephroCare își extinde gama de servicii medicale pentru a satisface  nevoile complexe ale pacienților cronici, consolidându-și astfel poziția în piața serviciilor medicale private.

 

 

  • Fresenius NephroCare oferă consultații în ambulator, servicii de imagistică, analize de laborator și spitalizare de zi, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și cu plată, prin clinicile Sanamed din București și Pitești, nou incluse în portofoliul său.

 

  • Investiția Fresenius Nephrocare în noua clinică Sanamed București, din Calea Plevnei nr. 159 se ridica la 4 milioane de euro.

 

Pornind de la faptul că pacienții cu insuficiență renală cronică tratați în centrele de dializă Fresenius NephroCare, asociază de cele mai multe ori boli cardiovasculare, diabet și afecțiuni endocrine, viziunea companiei a fost aceea de a extinde aria de îngrijire a pacienților cronici prin noi servicii medicale.

 

Sub sloganul „Promisiuni îndeplinite”, Sanamed oferă o gamă extinsă de servicii medicale:  consultații în ambulator pentru multe specialități medicale, de la cardiologie și neurologie, până la endocrinologie și nefrologie, analize de laborator, precum biochimie, hematologie, imunologie și multe altele, dar și investigații de imagistică cu echipamente de ultimă generație, precum RMN, CT, OCT, DEXA, Ecografie și Eco-Doppler.

Sanamed oferă servicii de spitalizare de zi, fiind operatorul privat cu cea mai mare capacitate din România pe acest segment (54 paturi). În cadrul spitalizării de zi, pacienții care suferă de boli cardiovasculare, diabet și afecțiuni endocrine, beneficiază de servicii medicale complexe, pe parcursul unei spitalizări de câteva ore.

 

„Experiența de peste 17 ani în dializă și abordarea centrată pe pacient ne-au făcut să înțelegem în profunzime situația pacientului cronic și nevoile medicale ale acestuia care, de cele mai multe ori, sunt multiple și greu de gestionat individual.

De aceea ne-am asumat misiunea importantă de a contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților cronici și de a le oferi o îngrijire multidisciplinară, la cele mai înalte standarde de calitate, asa cum sunt și serviciile noastre de dializă. Fresenius NephroCare aduce astfel în prim-plan o nouă abordare a pacientului cronic, a declarat Dr. Daniela Caliopi Voiculescu, Director Medical Fresenius NephroCare România.

 

Fresenius NephroCare România deţine în prezent 36 de centre de dializă, în 25 de județe din țară și tratează prin dializă peste 5000 de pacienți.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați Dare Digital, persoană de contact Alexandra Andrei – [email protected]

www.sanamed.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here