Zammorian – o experienta post-psihedelica in Control Club

0
963

Cei sase artisti vor concerta la Bucuresti, miercuri 30 noiembrie, in Control Club , acoperind intregul album The Theory of Absence si sustinuti de vizualuri live de Awkwarizmi.

Zammorian este un sextet de creatori cu o activitate multimedia distincta, a caror compozitie muzicala este sustinuta de linii narative originale si structuri vizuale complexe. Ei propun astfel, conceptual si expresiv, initierea unui nou gen creativ, prin generarea universului post-psychedelic, in care artele converg pe cai neconventionale catre revelarea unor mistere interioare. Sesiunile live Zammorian sunt experiente care poarta publicul atat in locuri noi, cat si adanc in introspectie. Sound-ul este definit de o orchestratie ampla cu influente post-rock, de rock progresiv si muzica experimentala, dar cu o nuanta distincta ce il face greu de incadrat.

 

LIVELAND si Control Club prezinta un nou Threshold Gathering produs de label-ul transdisciplinar Zazen/Kraftmark: ZAMMORIAN — The Theory of Absence — A Post-Psychedelic Experience, live in Control Club, Miercuri 30 Noiembrie de la ora 20.33. Un showcase live care aduce in fata publicului bucurestean albumul conceptual The Theory of Absence in intregimea sa, sustinut vizual de un performance cinematic al artistei Awkwarizmi – o experienta revelatoare de muzica, mesaj si spectacol senzorial.

 

Despre Liveland

LIVELAND este o platforma organizationala de proiecte artistice focusate pe muzica, a caror menire este de a aduce o renastere culturala si de a oferi sustinere miscarilor educationale, sociale si de mediu. www.liveland.ro

 

Despre Zazen/Kraftmark

Z/K este un label fondat in Bucuresti la sfarsitul anului 2013, de catre un grup de creatori multidisciplinari. Statement-ul principal, conform manifesto-ului, este de a da forma conceptelor si a transcede normele de creatie, prin gandirea laterala si proiecte colaborative. www.zazenkraftmark.com

 

Bilete disponibile online pe Eventbook.ro si la intrare. Open doors la ora 19.00.

 

Presenter: Liveland

Producer: Zazen/Kraftmark

Host: Control Club

Parteneri: Threshold, Printoteca, Eventbook, Modulab

Websites: www.zammorian.com, www.zazenkraftmark.com

Facebook: www.facebook.com/zammorian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here