Wolf Theiss promovează doi avocați din cadrul biroului din București în poziții de Counsel

0
705

București, 16 noiembrie 2022 – Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunță promovarea internă a doi Senior Associates din cadrul echipelor Corporate / M&A și Energie & Proiecte în poziţii de Counsel. Adina Aurel și Mihai Coadă au fost promovați în poziții de Counsel în cadrul echipei Wolf Theiss din București.

Adina Aurel este membră a echipei Energie & Proiecte în cadrul biroului din București al Wolf Theiss. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul juridic, Adina a fost implicată în tranzacții importante de fuziuni și achiziții în domeniul energiei, precum și în proiecte imobiliare. Experiența sa juridică diversă îi permite să asiste clienții în toate etapele unei tranzacții: de la dezvoltarea proiectelor, considerente de reglementare, consultanță zilnică pentru companiile care activează pe piaşă și pregătirea afacerii pentru vânzare sau efectuarea raportului de due diligence, până la negocierea contractului de achiziție, coordonarea finalizării tranzacţiei și integrarea operațiunilor afacerii rezultate. Adina are o experiență vastă în industria energiei regenerabile din România datorită poziției de director juridic al unei asociații românești de energie regenerabilă pe care a deţinut-o înainte de a se alătura Wolf Theiss, dar și în domeniul activităților de comercializare a energiei electrice și a gazelor naturale, resurselor naturale și mediului în România. Adina este licențiată în Drept și Relații Internaționale la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București și este membră a Baroului București din anul 2003.

Câteva dintre proiectele reprezentative recente ale Adinei includ asistenţă juridică pentru: ENERCON, în vânzarea unui parc eolian operațional de 34,5 MW; Ingka Investments, în achiziționarea a șapte societăți care exploatează capacități de energie eoliană cu o putere instalată de 171MW; Jade Power Trust, o companie canadiană de energie regenerabilă, în vânzarea portofoliului de proiecte de energie regenerabilă din România pentru 71 de milioane de euro; un mare grup de companii europene, în achiziționarea de proiecte de energie regenerabilă cu o capacitate totală instalată de 100 MW; o mare companie de furnizare a energiei electrice, în susținerea activității sale pe piață; mari producători de energie electrică de pe piață, în vederea explorării de noi posibilități de capacități de producție bazate pe noi tehnologii.

Mihai Coadă este membru al echipei Corporate / M&A din cadrul biroului din București al Wolf Theiss. Mihai are o experienţă în domeniu de peste 10 ani, timp în care a reprezentat un spectru vast de clienţi, precum firme de private equity, investitori strategici şi antreprenori, în cadrul unor tranzacţii semnificative de fuziuni și achiziţii încheiate în România (atât de partea vânzătorilor, cât şi de partea cumpărătorilor). Mihai a asistat clienţi în implementarea a numeroase modificări corporative, inclusiv în restructurări şi reorganizări la nivel de grup. De asemenea, a acordat consultanţă clienţilor pe diverse aspecte de reglementare financiară, precum asistență juridică cu privire la servicii financiare în Europa Centrală şi de Est post-Brexit şi servicii financiare transfrontaliere conform MiFID II. Mihai a deţinut anterior funcţia de Asociat Coordonator în cadrul unei firme de avocatură regionale de top şi este licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universității București. Mihai este membru al Baroului București din anul 2012.

Mihai a contribuit în mod esențial la succesul următoarelor tranzacții recente: achiziționarea de către Dr.Max Group a operațiunilor de retail și distribuţie a produselor farmaceutice deţinute de Gedeon Richter în România; achiziționarea de către Sunman Group a retailerului român lider în domeniul jucăriilor și jocurilor Noriel; vânzarea pachetului majoritar de acțiuni al Dacia Plant către Ceres Pharma.

„Promovarea Adinei și a lui Mihai în poziții de Counsel este o recunoaștere a contribuției lor profesionale deosebite la dezvoltarea biroului din București, pe măsură ce ne consolidăm poziția de firmă de avocatură de top pe piața românească. Amândoi sunt extraordinar de pasionați de munca lor și au primit feedback extraordinar din partea clienților pentru cunoștințele lor juridice, precum și pentru înțelegerea lor comercială a aspectelor tranzacționale sofisticate „, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

Sunt mândră și îi felicit călduros pe Adina și Mihai, doi avocați dedicați și talentați ai biroului Wolf Theiss din București, pentru promovările lor bine meritate. Ne bucurăm să vedem că Wolf Theiss își respectă promisiunea de a recunoaște performanțele individuale deosebite și promovează profesioniștii noștri pe măsură ce avansează în carieră şi abia aştept multe alte promovări în biroul nostru„, a adăugat Ileana Glodeanu, Partener și Coorodonator al practicii de Corporate / M&A în cadrul biroului Wolf Theiss din București.

 

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

 

 

 

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here