Webinar TNI: INEDIT- Ajustarea prețului în imobiliare!

0
1547

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 4 iunie, ora 12:00 o avem invitată pe Cristina Tîrea, Director de vânzări și marketing în cadrul companiei Maurer Imobiliare ce ne va spune cum s-a adaptat unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliar din România la provocările actuale ale pieței.

 

Cristina Tîrea activează în cadrul companiei Maurer Imobiliare de 13 ani, încă din anul 2006.

A început să lucreze în companie ca și consultant, oferind informații despre Avantgarden 1 Brașov primul proiect marca Maurer Imobiliare, și unul dintre primele proiecte rezidențiale de apartamente noi din Brașov. Din 2008 activează ca și agent de vânzări, pe vânzări directe, iar în 2010 a fost promovată ca și director de vânzări. În cei 12 ani de vânzări directe a semnat peste 1.000 de antecontracte, iar astăzi coordonează inclusiv echipa de marketing.

 

Maurer Imobiliare este familia în care cresc frumos sute de angajați și unde peste 7.000 de clienți au ales să cumpere un apartament în proiectele dezvoltate .

 

Webinarul va fi moderat de Cristina Bercea- PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

 

Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI!

 

TNI este aici pentru tine!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here