Vodafone România oferă companiilor o soluție de facturare accesibilă de pe orice dispozitiv conectat la internet

0
1289

Vodafone România oferă companiilor serviciul Smart Invoice, o soluție dedicată pentru emiterea și gestionarea facturilor fiscale și a altor documente de plată, precum facturi proforme, chitanțe și avize. Noua soluție din cadrul portofoliului „Ready Business” este adresată companiilor mici și mijlocii, indiferent de domeniul de activitate.

Conform informațiilor transmise de 4500 companii prin intermediul platformei Ready Business Score, 55% dintre business-urile din România utilizează în procesul de facturare soluții software dedicate. Smart Invoice este soluția optimă pentru a răspunde rapid și eficient provocărilor acestui proces. Necesitatea unei astfel de soluții este susținută de nevoile de mobilitate identificate în piață, precum și de rata de penetrare a smartphone-urilor şi a tabletelor”, a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone România.

Accesul în Smart Invoice se realizează direct din browser, prin intermediul unei conexiuni securizate. Utilizatorii au acces la funcționalitățile de emitere, livrare, stocare și gestionare a documentelor de plată într-o manieră simplă și rapidă. Mai mult, clienții vor avea acces la informații actualizate privind încasările, stocurile și situația facturilor în timp real.

Smart Invoice se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet (desktop, laptop, tabletă și smartphone). Acest serviciu oferă posibilitatea de a încasa online facturi, fiind acceptați toți procesatorii de plăți online din România. Utilizatorii vor beneficia de o creștere a ratei de încasare prin facilitățile de management al încasărilor și prin sistemul de notificări automate trimise clienților. Mai multe informații despre soluția dedicată companiilor mici și mijlocii sunt disponibile pe site-ul Vodafone România.

Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor, și include soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate și servicii M2M.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2017, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here