Vodafone: "Pentru moment", ne axam in Romania pe telefonia mobila

0
859

Grupul britanic Vodafone se concentreaza „pentru moment” pe piata din Romania doar pe operatiunile de telefonie mobila, fara a exclude, insa, „in viitor” un eventual acord care sa-i permita sa adauge si servicii fixe si de televiziune in portofoliu, potrivit Mediafax.

„Pentru momentul de fata, strategia noastra este concentrata pe segmentul mobil. (…) Nu pot exclude ca in viitor nu vom semna acorduri sau alte parteneriate, asa cum am facut in multe alte tari. Dar in momentul de fata, suntem concentrati pe mobil si avem rezultate bune (…)”, a declarat Vittorio Colao, directorul general al companiei, in cadrul unei intalniri cu media in cadrul targului Mobile World Congress din Barcelona.

Vodafone, care este in Romania al doilea jucator de pe piata de telefonie mobila si ofera servicii prin linii fixe doar clientilor mari din segmentul business, a inregistrat in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2015 venituri din servicii de 174 milioane de euro, mai mari cu 5%, pe fondul cresterii numarului total de clienti cu 6%, la 9,1 milioane.

in prezent, doar grupul Telekom si compania de cablu RCS&RDS ofera pachete complete de servicii fix-mobil, pe piata fiind asteptat sa intre si Orange, care va oferi servicii fixe folosind reteaua si serviciile grupului Telekom.

Colao a negat in cadrul discutiei si ca Vodafone ar discuta cu americanii de la Liberty Global (UPC) o fuziune a operatiunilor dupa modelul din Olanda si in alte tari din Europa.

„Pentru moment nu discutam cu Liberty Global alte asemenea tranzactii care sa vizeze alte piete”, a conchis acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here