Vladimir Catanescu si Adrian Melinte se alatura Board-ului BCR Leasing IFN

0
1302

 

Incepand cu data de 01 octombrie, Directoratul BCR Leasing IFN are  o noua componenta: Vladimir Catanescu a prelua functia de Membru coordonator al liniei functionale Risc Management, iar Adrian Melinte a prelua functia de Membru coordonator al liniilor functionale Financiar si Operatiuni.

 

Atat Vladimir Catanescu care a condus Departamentul Analiza Creditare din cadrul Directiei Retea Corporate, cat si Adrian Stefan Melinte care a condus Departamentul Retail Controlling din cadrul Directiei Controlling, fac parte din echipa BCR si au acumulat o bogata experienta in managementul riscului si cel financiar, participand in numeroase proiecte si initiative ale bancii. Acestia i-au   inlocuit pe Nicoleta Tomescu si Mihai Tasulea, ale caror mandate s-au incheiat.

 

Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing a declarat: Multumesc echipei de management ce a asigurat intarirea pozitiei financiare a companiei pana in prezent. BCR Leasing a parcurs pasi importanti in consolidarea activitatii si a pozitiei sale pe piata de leasing. Mandatul noii echipe este unul foarte ambitios si, sunt convins, cu perspective solide de succes: continuarea investitiilor in proiecte de infrastructura IT, mobilitate si dezvoltarea parteneriatelor.

 

 

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania ofera o gama extinsa de servicii de leasing financiar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here