VIVE COSMOS ELITE SE LANSEAZĂ OFICIAL ȘI VINE LA PACHET CU NOUL JOC half-life: alyx™

0
1362

 

BUCUREȘTI, ROMÂNIA – 18 Martie 2020 – HTC VIVE® a anunțat astăzi că headset-ul VIVE Cosmos Elite va fi livrat împreună cu următorul titlu dezvoltat de Valve și destinat exclusiv realității virtuale “Half-Life: Alyx™”. Vive Cosmos Elite, care se lansează astăzi la nivel global, combină performanța urmăririi externe cu flexibilitatea platformei Cosmos, astfel încât să satisfacă nevoile celor mai exigenți pasionați de VR.

 

Half-Life: Alyx este noul joc din seria Half-Life, un joc de lungă durată, destinat realității virtuale . Half-Life: Alyx a fost creat de la zero pentru realitatea virtuală și dispune de toate caracteristicile unui joc clasic Half-Life: explorarea lumii, rezolvarea puzzle-urilor, lupta viscerală, precum și o poveste țesută în mod complex, care conectează totul cu personajele iconice ale universului Half-Life. Cumpărătorii headset-ului Vive Cosmos Elite vor găsi în pachet un cod promoțional care va debloca jocul pe 23 Martie, la lansarea acestuia*.

 

De când am lansat VIVE, industria și-a dorit un titlu original în VR,” a declarat Yves Maître, CEO-ul HTC. “În opinia noastră, cu ajutorul Half-Life: Alyx, Valve livrează experiența și expertiza necesare pentru ca jocurile în VR să facă un pas înainte. Felicităm echipa Valve pentru viitoarea lansare.

„Half-Life: Alyx împinge limitele jocurilor imersive, datorită experienței VR uimitoare, plină de pericol și de tensiune, luptând împotriva forțelor Combine în confruntări de viață și de moarte. Sunt încântat să văd cum lumea se va bucura de acest joc prin intermediul VIVE Cosmos Elite.” a declarat Graham Wheeler, Manager General HTC Vive EMEA.

 

Vive Cosmos este un sistem adaptabil de realitate virtuală (VR) premium pentru PC, construit pentru a evolua de-a lungul timpului, odată cu utilizatorii, prin schimbarea plăcii frontale a headset-ului sau prin folosirea unei game de accesorii Vive, precum adaptorul Vive Wireless. Toate headset-urile Vive includ aceleași imagini impresionante (rezoluție combinată de 2880 x 1700 pixeli) și un confort sporit datorită design-ului flip-up inovator, cu ajutorul căruia utilizatorii pot trece din spațiul real în realitatea virtuală și invers în doar câteva secunde.

 

Pe lângă caracteristicile platformei seriei Vive Cosmos, Vive Cosmos Elite include o placă frontală de urmărire externă preinstalată, 2 stații de bază SteamVR și două controllere Vive. Placa frontală de urmărire externă poate fi utilizată cu versiunile 1.0 și 2.0 ale stațiilor de bază, precum și cu controller-ele originalului Vive sau ale Vive Pro și se poate înlocui cu ușurință cu placa frontală de urmărire internă-externă livrată odată cu Vive Cosmos.

 

Folosind tehnologia stației de bază Lighthouse, utilizatorii Vive Cosmos Elite vor putea experimenta puterea și precizia sistemului de urmărire SteamVR. De asemenea, Vive Cosmos Elite este compatibil cu ecosistemul de periferice Vive, inclusiv adaptorul Vive Wireless pentru o experiență VR fără fir, precum și Vive Tracker – oferind o libertate fără precedent pentru controlul VR.

 

Pachetul Vive Cosmos Elite este lansat astăzi în întreaga lume și poate fi achiziționat în România pentru prețul de 4.999 Lei de la retailerii autorizați: Emag, PC Garage și F64.

 

* În limita stocului disponibil. Codul promoțional nu este valabil în China, Thailanda, Japonia, Vietnam, India, Malaysia, Singapore și Ucraina.

 

Despre HTC VIVE

 

HTC VIVE este principala platformă și un ecosistem de realitate virtuală (VR) ce creează experiențe VR reale pentru companii și consumatori. Ecosistemul VIVE este construit în jurul unui hardware, software și conținut premium. VIVE include hardware-ul XR de înaltă calitate; Platforma și magazinul de aplicații Viveport; Soluțiile Vive Enterprise pentru sectorul enterprise; VIVE X, un accelerator de business de 100 milioane de dolari; VIVE Studios, un studio de divertisment, jocuri și conținut enterprise; și VIVE Arts pentru inițiative culturale. Pentru mai multe informații despre VIVE vizitați www.vive.com.

 

 

HTC, VIVE și logo-urile acestora sunt mărci comerciale ale HTC Corporation. Toate celelalte denumiri de companii și produse menţionate sunt mărci comerciale ale posesorilor lor de drept.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here