Vitrinele pentru patiserie va ajuta sa vindeti mai usor produsele si sa le mentineti in conditii cat mai bune

0
3018

Intr-o afacere in care se vand diverse produse de patiserie aveti nevoie de un spatiu special pentru depozitare si pentru expunere. Depozitarea produselor de patiserie trebuie facuta la anumite temperaturi, acest tip de produse sunt usor perisabile asa ca va trebui sa aveti in permanenta un loc special unde sa poata fi depozitate la o temperatura optima.

 

O solutie eficienta si relativ ieftina de prezentare si depozitare a produselor de patiserie poate fi vitrina cu sistem de racire. Pe langa faptul ca produsul sta in conditii optime, clientii il pot vedea si il pot analiza, pot sa comande rapid ce isi doresc, toate produsele pot fi expuse intr-o singura vitrina, daca este mai mare. In astfel de vitrine pentru patiserie gasim si sisteme de iluminat cu LED, temperatura se controleaza simplu, exact ca la un frigider, toate produsele vor fi expuse in cele mai bune conditii si vor rezista o zi intreaga fara probleme.

 

Daca aveti cantitati mai mari de produse puteti cumpara mai multe vitrine pentru patiserie sau cofetarie, designul lor compact va permite sa le aranjati in spatiul avut in asa fel incat toti clientii sa aiba acces la produsul dorit, sa vada tot ce le oferiti. De asemenea vitrinele speciale vin si cu sisteme de protectie, geamuri de calitate, rezistente, cu o claritate mare, pentru a vizualiza cat mai usor produsele expuse. Contigrup are pregatite cateva modele de vitrine pentru patiserie pentru afacerea dvs., cu doua rafturi pentru expunere, parti laterale cu ABS, evaporator static si sistem de racire ventilata. Vizibilitatea este maxima, rafturile sunt din sticla, accesul la produse e foarte usor, dezghetarea se realizeaza automat, iar controlul temperaturii este electronic.

 

Vitrinele pot avea una sau doua usi, sunt spaniole, au lumina in interior cu sisteme pe baza de LED, se ofera garantie pentru fiecare model cumparat, livrarea e rapida. Consultantii firmei va stau la dispozitie cu detalii si idei de produse din oferta pentru afacerea dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here