Vitrine reci de banc adecvate, pentru un plus de profitabilitate!

0
1506

În categoria foarte largă a vitrinelor utilizate în domeniul HoReCa, diversele modele de vitrină rece de banc reprezintă produsele ideale, dacă ai nevoie de niște echipamente eficiente, ușor de utilizat, dată fiind simplitatea lor deosebită.

 

 

Informații despre vitrinele reci de banc

 

Putem spune că acest tip de vitrine, datorită design-ului elegant și practic pe care îl au, se potrivesc pentru orice tip de afacere, indiferent că vorbim de un magazin alimentar, de o unitate de alimentație publică cu autoservire, de o cofetărie sau de o cantină.

 

La distribuitorii din țara noastră se găsesc atât vitrine reci de banc standard cu un singur raft, dar și vitrine reci de banc cu două rafturi extrem de atractive vizual.

 

Vitrinele de banc reci pot să fie de dimensiuni reduse sau normale, anume proiectate pentru a se păstra înăuntrul lor topping-uri diverse.

 

Antreprenorii care doresc să își deschidă o afacere HoReCa în mod obligatoriu au nevoie de niște echipamente profesionale, pornind de la vitrine frigorifice, mașini de prelucrat produse alimentare, precum ar fi mașini de tocat carne și cuțite electrice, echipamente de feliere a mezelurilor. Plus niște dulapuri frigorifice de diferite dimensiuni.

 

Atunci când este nevoie de afișarea în condiții de refrigerare, cel mai frecvent sistem de expunere care face legătura între comerciant și client este vitrina frigorifică de banc.

 

 

Tipuri de vitrine reci de banc

 

Vitrina frigorifică de banc se deosebește de toate celelalte tipuri de echipamente de răcire HoReCa atât prin forma sa cu totul aparte, de o estetică specială, atractivă, dar mai ales prin tehnologia de vârf pe care o înglobează și care îi permite să funcționeze la niște parametri în consens cu cerințele HoReCa actuale.

 

 

Vitrine de banc frigorifice performante găsiți la promoție, la TC Romania Crown Cool!

 

Dacă ai nevoie de asemenea echipamente competitive, care să te mulțumească pe deplin, alege să le comanzi de la TC Romania Crown Cool.

 

Te vei bucura în acest mod de niște dotări excepționale.

 

E cel mai bun distribuitor de unde poți achiziționa la preț promoțional vitrine reci de banc care să aibă un compresor intern competitiv, o carcasa exterioară realizată din inox și să arate spectaculos.

 

Ele posedă un dispozitiv cu afișaj digital pentru reglarea temperaturii. Procesul de răcire se realizează prin ventilație, iar vaporizarea apei rezultate în urma condensului se face în mod automat. Echipamentele din categoria vitrinelor reci de banc oferite de TC Romania Crown Cool sunt vopsite în nuanțe neutre de alb sau negru, special pentru a se integra estetic în majoritatea unităților de alimentație publică din țara noastră.

 

Ce poți comanda în prezent de la TC Romania Crown Cool? Vitrine frigorifice pentru patiserie orizontale, vitrine frigorifice pentru ingrediente pizza și salate, vitrine frigorifice verticale pentru băuturi cu patru laterale din sticlă dublă curbată, iluminare interioară cu leduri, termostat mecanic, încuietoare, rafturi ajustabile.

 

 

Criterii de alegere a unei vitrine reci de banc

 

  • nivelul tehnic de care dispune echipamentului ales;
  • gradul de ușurință în montaj și exploatare;
  • consumul de energie electrică (de preferință cât mai redus);
  • service calitativ în perioada de garanție și post-garanție;
  • transport gratuit al comenzii la sediul clientului;
  • livrare imediată din stoc;
  • Prețul echipamentului.

 

Aceste vitrine reci de banc de la TC Romania Crown Cool oferă soluții competitive pentru afacerile din domeniul HoReCa, pentru acei antreprenori care care doresc să afișeze atractiv o cantitate mare și/sau o mare varietate de produse alimentare. Comandă-le și tu rapid și beneficiezi de un preț promoțional!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here