Virtualized 2022- de la o idee de criză,  la un proiect internațional de succes 2381 de profesioniști din 33 de țări au participat la expo- conferințele online  Virtualized 2022 

0
1424

 

Pe 23 și 24 noiembrie au avut loc ultimele două evenimente din seria Virtualized a acestui an: eHealth Summit – Enhancing Life, Excelling in Digital Care și Sustainability Summit – High-Tech Sustainability in our DNA.

În primăvară, pe 6, respectiv 7 aprilie, au avut loc summite-urile: Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFT and new business opportunities și Digital Transformation ‘22- Learning to lead change. 

Participarea publicului a fost gratuită și s-a putut realiza cu înscrierea informațiilor de business pe www.virtualized.ro.

Chiar dacă s-a născut într-o perioadă de criză, în anul 2020, la începutul pandemiei, cu scopul de a facilita procesul de învățare continuă din mediul de afaceri, chiar și în momentele în care evenimentele fizice nu se puteau desfășura, fiind de altfel primul concept de expo -conferințe B2B online din România, Virtualized s-a transformat în numai doi ani într-un proiect internațional de succes. Edițiile de anul viitor își propun să extindă audiența internațională, să construiască legături, relații și să aducă plus-valoare mediului de afaceri de pretutindeni, declară Alexandru Măxineanu, Managing Partner Universum Expo.

Având o structură complexă, formată din conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de experți internaționali și locali, o zonă expozițională 3D, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, panel-uri unde profesioniști internaționali și locali de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează și pauze de networking, în timpul cărora participanții interacționează în timp real între ei,  Virtualized a devenit într-un timp foarte scurt un eveniment fără frontiere care nu numai că oferă în timp real informație de calitate despre subiecte și provocări cu care se confruntă mediul internațional de business, dar aduce împreună profesioniști din întreaga lume, pentru schimburi calitative de idei, opinii și informație.

Expo-conferințele din acest an au adus împreună peste 2383 de specialiștii și profesioniștii din domeniile IT, sănătate, pharma, sustenabilitate, green energy, smart city, marketing, achiziții, retail, auto, telecom, banking & financial, producție, din toate colțurile lumii, din 33 de țări precum Marea Britanie, Germania, Belgia, Spania, Irlanda, Norvegia, Elveția, Danemarca, Olanda, Austria, Polonia, Cehia, Grecia, Portugalia, SUA, Turcia, India, Republica Moldova, Bulgaria sau România

Agenda celor patru expo-conferințe a adunat 43 de speakeri din 13 țări: Suedia, Italia, Polonia, Elveția, Marea Britanie, India, Arabia Saudită, Olanda, Belgia, SUA, Emiratele Arabe Unite și România.

eHealth Summit a cuprins subiecte de interes global legate de digitalizarea medicinei: care este rolul pacienților și cum pot fi aceștia implicați cu succes pentru a dezvolta soluții eficiente de eHealth, cum stimulează inovația în domeniul sănătății noile aplicații și dispozitive, care este rolul tehnologiei în sănătatea publică sau securitatea în domeniul eHealth.

Printre speakeri s-au numărat

 • Dr Christine Jacob, Lector și Cercetător în domeniul sănătății la Universitatea de Științe Aplicate și Arte Northwestern Switzerland FHNW,
 • Steve Bourke, Fondator și CEO la PersonalPulse GmbH,
 • Jens Koegler, Healthcare Industry Director EMEA, VMware,
 • Ligia Kornowska, Director general al Federației Spitalelor din Polonia,
 • Aurel Meiroșu, Business Development Manager certSIGN România.

Summit-ul de sustenabilitate a dezbătut modalitățile de a transforma afacerile într-unele sustenabile și a rămâne profitabile totodată, prezentând o perspectivă a orașului viitorului, un oraș verde, sustenabil, realizat cu ajutorul tehnologiei. Printre speakerii acestei expo-conferințe s-au numărat specialiști precum:

 • Jacek Hutyra, Climate Officer, Orange Polonia,
 • Joaquim Alvarez, Head of digital cognitive construction, NEOM,
 • Erik Solheim, fost- ministrul norvegian al Mediului și Dezvoltării Internaționale,
 • Augustin Jianu, certME Product Owner certSIGN România.

Cele două summituri din primăvară au oferit o privire de ansamblu asupra domeniilor blockchain,  NFT și  transformare digitală, asupra modului în care acestea vor avea un impact foarte mare asupra investițiilor financiare din viitor, cât și a mediului de afaceri în general.

Printre speakerii celor două summituri s-au numărat:

 • Frederik Gregaard, CEO, Cardano Foundation,
 • Miko Matsumura, General Partner, Gumi Cryptos Capital,
 • Asma Shabab, Snr. Manager, Innovation Strategy, Accenture,
 • Augustin Jianu, certME Product Owner, certSIGN.

Feedback-ul speakerilor, cât și al audienței a fost unul extrem de pozitiv, aplaudând inițiativa și găsind foarte utilă abordarea globală a evenimentului.

Mi-a plăcut foarte mult conferința atât în calitate de speaker cât și de participant (am fost prezent  pentru a asculta alte două sesiuni) – Bravo!”, Jacek Hutyra, Climate Officer, Orange Polonia

Multe mulțumiri pentru că mi-ați oferit această oportunitate!”- Pernilla Bergmark, Cercetător principal, Ericsson

„Mulțumesc pentru colaborarea foarte bună. Sunt foarte bucuros că am avut această ocazie și sper să colaborăm și în viitor „– Erik Solheim, Formator și fost- ministrul norvegian al Mediului și Dezvoltării Internaționale

Partenerul principal al evenimentelor Virtualized, organizate de către Universum Expo, este certSIGN, cel mai important producător și dezvoltator de soluții criptografice din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS care a prezentat în cadrul expo-conferințelor soluțiile sale digitale certME și semnătura electronică, soluții proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile publice, având o contribuție esențială la transformarea digitală a acestora.

“A fost o experiență incredibilă să vorbesc unei audiențe internaționale și să simt că am putut face o conexiune cu fiecare dintre ei.

Într-o lume care tot mai mică și mai interconectată, cred că acest tip de evenimente fără granițe sunt esențiale pentru a împărtăși idei și pentru a construi o comunitate globală.

Mă bucură faptul că opiniile pe care le-am primit despre eveniment au fost pozitive și încurajatoare și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim din nou.”, declară Augustin Jianu, certME Product Owner, certSIGN.

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

https://www.virtualized.ro/

https://www.instagram.com/virtualized/

https://www.linkedin.com/company/virtualized

https://www.facebook.com/Virtualized

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă distanțarea socială.

Pentru informații suplimentare contactați [email protected], 0722233114.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here