Violeta Niculae– numită în funcția de Director Executiv al Grupului de strategie și research EXACT Business Solutions

0
1123

 

București, 27 iulie 2020 – Violeta Niculae, fost Director de Strategie și Inovare al companiei KWS Semințe  se alătură echipei EXACT Business Solutions, în calitate de Director Executiv.

„Ne-am dorit un suflu nou în companie, mai ales în noul context economic care presupune dezvoltare și reinventare, iar Violeta este persoana potrivită sa contribuie, alături de întreaga echipă, la creșterea noastră continuă” afirmă Lăcrămioara Loghin, Managing Director Exact Business Solutions.

“Activăm de peste 10 ani pe piața de marketing research și strategie din România, adăugând continuu noi capacități și dezvoltând arii noi de expertiză precum adoptarea metodologiei Design Thinking și toate acestea pentru o mai bună înțelegere și activare a insight-urilor de la consumatori în strategiile de business ale clienților noștri. În acest sens, rolul Violetei va fi unul strategic, de consultanță și suport, management și dezvoltarea competențelor echipei, dezvoltarea proceselor și a fluxului de lucru și, nu în ultimul rând, de supervizare și dezvoltare a parteneriatelor strategice cu clienții companiei” adaugă Julien Zidaru, Managing Partner Exact Business Solutions.

 

Violeta Niculae are o experiența de peste 15 ani în strategie și dezvoltare organizațională, marketing și inovare, în companii multinaționale din diverse domenii precum: agribusiness, FMCG, printing & publishing etc. De asemenea, Violeta a ocupat în ultimii ani, funcția de Director Strategie & Inovare în cadrul companiei KWS Seminte, anterior acestei funcții fiind Membru în Board-ul de Directori și Director de Marketing al companiei GoodMills Romania (fosta Titan S.A.).

 

 

 

Despre EXACT Business Solutions

 

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing research şi strategie, EXACT Business Solutions aduce o perspectivă nouă în explorarea insight-urilor consumatorilor, oferind soluții inovatoare adaptate domeniilor de activitate și particularităților fiecărui client ȋn parte. Printr-o abordare 360°, de la gama largă de tehnici și instrumente de cercetare pentru studii calitative și cantitative, serviciile de consultanță, până la adoptarea metodologiei Design Thinking, Exact Business Solutions contribuie esențial la integrarea insight-urilor în procesele interne ale clienților săi, ca bază sustenabilă şi documentată pentru decizii corecte de business.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here