Vindeti o proprietate sau o poveste de viata?

0
1255

Portretele de familie si fotografiile de vacanta sunt amintiri minunate – ne face o deosebita placere sa le pozitionam, sa le admiram, sa ne mandrim cu ele in propria locuinta. Insa, atunci cand decideti sa vindeti respectiva locuinta, trebuie sa aveti in vedere ca acestea sunt doar amintirile dumneavoastra. In procesul de pregatire a locuintei in vederea vanzarii, profesionistii in Home Staging recomanda intotdeauna indepartarea tuturor fotografiilor personale, dar este posibil sa nu constientizati motivele reale ale acestei depersonalizari.

De fapt, s-ar putea sa va intrebati ce inseamna depersonalizarea propriei locuinte?

Depersonalizarea, atunci cand vindeti o proprietate, se refera la actiunea de a inlatura tot ce reflecta si poate transmite cumparatorilor potentiali POVESTEA DUMNEAVOASTRA.

De ce este insa important sa depersonalizam locuinta?

Produsul care se doreste a fi vandut este casa dumneavoastra, nu articolele din casa, iar articolele personale, in special fotografiile, pot distrage foarte mult atentia potentialilor dumneavoastra cumparatori. Atunci cand cumparatorul vede una dintre aceste fotografii, nu numai ca i se reaminteste ca se plimba prin casa unei alte persoane, dar se poate opri si sa priveasca fotografia pentru a vedea daca recunoaste oamenii care apar in ea sau locul in care fotografia a fost facuta. Aceasta distragere a atentiei ar putea insemna ca acesta poate rata caracteristicile cheie si punctele forte de vanzare ale proprietatii dumneavoastra.

 

Depersonalizarea nu se rezuma doar la inlaturarea fotografiilor personale, ci și la alte articole personale. Asigurati-va ca toate obiectele urmatoare sunt indepartate vederii atat pentru sedinta foto cat si pe durata vizionarilor:

– Suveniruri

– Medalii

– Premii

– Trofee

– Colectii

– Numele dumneavoastra pe un perete/stickere

– Diplome

 

Prin indepartarea acestor elemente, creati un mediu primitor si le permiteti cumparatorilor potentiali sa perceapa mai usor casa dumneavoastra ca si viitoarea lor posibila locuinta. Desigur ca, dupa ce aceste elemente vor fi indepartate, vor aparea probabil niste spatii „goale”. In timp ce este posibil sa nu fie nevoie sa fie inlocuite cu altceva (caci atunci cand este vorba de vanzarea unei proprietati, “less is more”), este o idee buna sa pozitionati niște piese neutre de arta, cateva accesorii sau carti pentru a da casei un aer si mai primitor.

 

Daca doriti sa pregatiti si amenajati locuinta astfel incat sa va maximizati sansele de a o vinde mai repede si la o valoare cat mai mare, contactati STAGE 2 SELL la numarul de telefon 0730.338.339 sau pe email la adresa: [email protected]. De asemenea, va invitam sa ne cunoastem la standul Stage 2 Sell din cadrul celui mai mare targ imobiliar din Romania,Targul National Imobiliar TNI, ce are loc in perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului.

Un Profesionist in Home Staging, membru al Real Estate Staging Association – RESA®, va poate oferi toata expertiza, experienta si obiectivitatea de care aveti nevoie in acest demers!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here