Vinaria Purcari lanseaza campania #vindinmoldova in Romania

0
950

Vinaria Purcari lanseaza campania #vindinmoldova, care are ca scop creşterea popularitaţii vinurilor din Republica Moldova in Romania. Campania este rezultatul unei simpatii generoase de care au dat dovada romanii fata de vinificatorii din Republica Moldova, ca urmare a embargoului din 10 septembrie impus de Rusia. Detaliile campaniei si materialele promotionale pot fi accesate la www.purcari.md/vindinmoldova.

“Prin aceasta campanie dorim sa ii mulţumim Romaniei  pentru suportul neconditionat demonstrat in aceste timpuri grele. Romania a fost intotdeauna o piata cheie pentru Vinaria Purcari, importanta careia a crescut si mai mult odata cu restrictiile impuse de Rusia. Reactia romanilor este una absolut admirabila si prin aceasta campanie ne propunem sa celebram unitatea celor doua maluri ale Prutului. Dupa poduri de flori, speram sa avem si poduri de vin”, declara Victor Bostan, CEO Vinaria Purcari.

in pofida situatiei critice in care s-a pomenit intreaga ramura vinicola din Moldova, campania adopta un ton foarte pozitiv. “Ne-am propus sa facem putin haz de necaz, si sa ne axam pe un mesaj care ar celebra unitatea celor doua maluri, dar si micile diferente, deseori haioase, care ne caracterizeaza. In acelasi timp, indemnam prietenii nostri din Romania sa continue sa sustina Moldova si vinurile noastre, pentru ca, vorba campaniei, vinul apa nu se face“, comenteaza Tatiana Denisenco, Director Marketing.

Vinaria Purcari invita romanii de pretudindeni sa se alature campaniei si sa ne trimita propria versiune a mesajelor prin intermediul www.purcari.md/vindinmoldova, www.facebook.com/purcari şi www.twitter.com/VinariaPurcari utilizand hashtag-ul #vindinmoldova. Cele mai inspirate mesaje vor fi premiate si promovate activ de Purcari.

“Prietenul la embargo se cunoaste – e unul din mesajele campaniei. Romanii au demonstrat ca sunt cei mai buni prieteni ai Republicii Moldova. Vreau sa le multumesc din suflet“, conclude Victor Bostan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here