Videoproiectoarele Smart LED de la ViewSonic reprezintă soluția ideală pentru divertisment pe marele ecran din confortul propriei case

0
1478

 

București, România (19 octombrie 2020) – ViewSonic Corp., unul dintre liderii globali pe piața soluțiilor de afișare, a anunțat că vânzările de videoproiectoare LED au crescut cu 30% în prima jumătate a anului 2020, ceea ce reprezintă un nou obiectiv care a fost atins de companie. ViewSonic a pășit în segmentul de videoproiectoare LED în 2017 și a urcat pe podiumul firmelor lider din industrie în numai trei ani. Compania s-a bucurat de cea mai rapidă creștere de pe piața videoproiectoarelor în topul celor mai mari 5 firme în 2019. Mai mult, ViewSonic și-a menținut performanța în vânzări în prima jumătate a anului 2020 cu o creștere de la an la an de 30%.

Dean Tzai, director al departamentului de videoproiectoare ViewSonic spune: „Tehnologia LED a evoluat până în punctul în care a devenit soluția ideală pentru toate activitățile de divertisment audiovizual pe care le au consumatorii acasă. Misiunea ViewSonic este de a le răsfăța simțurile în propria casă. În rolul său de lider și inovator al tehnologiei de videoproiectoare LED, firma combină bagajul de cunoștințe acumulat despre tehnologia LED cu informații despre tendințele consumatorilor pentru a lansa noi proiectoare inteligente pe piață. Vrem să redefinim soluțiile de divertisment „all-inclusive” portabile, de exterior și pentru acasă. Ne dorim să îndrumăm mai mulți oameni să se bucure de o nouă experiență audiovizuală flexibilă pe marele ecran în viața lor de zi cu zi.

Realizările în materie de videoproiectoare LED de la ViewSonic pot fi atribuite inovațiilor constante în dezvoltarea de produse. În urmă cu trei ani, tehnologia ajunsese într-un punct ideal, iar ViewSonic a început să se concentreze pe dezvoltarea proiectoarelor LED, urmărind să ofere consumatorilor o opțiune mai versatilă decât ceea ce se putea găsi la momentul respectiv. Prin  încorporarea pieselor de calitate superioară pe partea audio și video într-un singur proiector portabil a apărut modelul M1. Astăzi, compania are de oferit o gamă completă de proiectoare LED destinate unor nevoi diversificate. Aici se pot include vârful de serie X cu funcționalitate inteligentă sporită și seria portabilă M pentru un mod captivant al vieții în mișcare, precum ultra-portabilul model M1 mini Plus care cântărește doar 300 grame.

Mai mult decât simple dispozitive, proiectoarele smart LED de la ViewSonic reprezintă o soluție audiovizuală completă. Modelele combină tehnologie de ultimă generație cu funcționalități inteligente și se pot conecta cu telefoane mobile, rețele de internet și servicii de conținut pentru a forma o experiență inedită. Prin patru beneficii principale – excelență în audiovizual, capabilități inteligente, design intuitiv și o construcție ecologică, videoproiectoarele smart LED de la ViewSonic se diferențiază prin abilitatea de a oferi o experiență inedită în confortul propriei case.

 

 

Excelență în audiovizual

Videoproiectoarele ViewSonic pot transmite nuanțe de culoare precise datorită tehnologiei Cinema SuperColor+™ cu 125% Rec.709 și un nou nivel de luminozitate care folosește generația nouă de tehnologie LED. Pentru a suplimenta calitatea imaginii, toate videoproiectoarele ViewSonic LED încorporează sisteme audio special construite de cei de la Harman Kardon/JBL. Toate proiectoarele ViewSonic au componentele personalizate pentru a răspunde celui mai potrivit scenariu pentru care sunt destinate.

Capabilități inteligente

Funcțiile smart includ rularea conținutului de pe dispozitivele utilizatorilor (telefoane mobile, tablete, laptopuri) prin internet wireless 5GHz Wi-Fi și folosirea telefonului ca o metodă alternativă de a controla proiectorul prin aplicația oficială. Conectivitatea Bluetooth permite difuzarea sunetului de pe telefon prin difuzoarele Harman Kardon, sau corelarea căștilor Bluetooth pentru o experiență imersivă. Videoproiectoarele au încorporate funcții vocale Amazon Alexa și Google Assistant, iar datorită portului USB Tip-C se pot conecta mai ușor surse precum consolele de jocuri.

Design intuitiv

ViewSonic pune consumatorul final pe primul lor și caută mereu echilibrul perfect între estetică și funcționalitate. Prin portofoliul său de produse orientate pe un stil de viață confortabil, spre deosebire de dispozitivele mai puțin personalizate ale competitorilor săi. Astfel, ViewSonic a câștigat premiul iF Design Awards pentru trei ani la rând, din 2018 până în 2020.

Construcție ecologică

Videoproiectoarele LED inteligente de la ViewSonic sunt o alternativă mai ecologică decât alte tipuri de proiectoare, lămpile acestora fiind lipsite de mercur toxic. De asemenea, consumă mult mai puțină putere pentru eficiența sporită pe care o oferă. Tehnologia LED este o sursă mai durabilă decât cea a lămpilor și oferă o speranță de viață de până la 30,000 ore de funcționare. Aceste criterii reduc costul total asociat achiziției.

Pentru a afla mai multe despre proiectoarele LED inteligente de la ViewSonic, vizitați: https://www.viewsonicglobal.com/q/pj-new-led.php

Nota 1: Sursă: Futuresource, Q2 20World Projector Market Track. Cota de piață este estimată prin intermediul volumului de vânzări.

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane interactive ViewBoard, precum și ecosystemul software myViewBoard. ViewSonic și-a câștigat de-a lungul celor 30 de ani o poziție puternică în livrarea de soluții inovatoare și solide pentru domenii precum educația, antreprenoriatul, consumer și profesioniști în prelucrare foto-video, ajutându-și clienții să vadă diferența, sub deviza “See the Difference.” Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, Instagram, YouTube și Twitter.

 

# # #

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here