Vezi aici ministrii care pleaca din Guvernul Boc si noile propuneri

0
715
guvern-boc

guvern-bocMihail Dumitru, Sebastian Vladescu, Mihai Seitan, Gabriel Sandu, Adriean Videanu si Radu Berceanu sunt ministrii care vor pleca din Guvernul Boc.Deputatii Gheorghe Ialomitianu si Nelu Ioan Botis sunt propusi pentru preluarea portofoliilor Finantelor si, respectiv, Muncii, scrie

 „Gandul”.

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a confirmat, pentru MEDIAFAX, remanierea sa si ca propunerea pentru preluarea portofoliului este senatorul Ion Ariton.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, urmeaza sa fie inlocuit cu senatorul PDL Anca Boagiu, care a mai exercitat aceasta functie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, va fi inlocuit de Valeriu Tabara. Dumitru a anuntat, intr-o declaratie pentru MEDIAFAX, ca a fost demis, iar Tabara a confirmat, pentru MEDIAFAX, ca Boc i-a propus functia.

Conform cotidianului „Gandul”, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, va fi inlocuit de deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu. si remanierea lui Vladescu a fost confirmata.

Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, va fi inlocuit cu Sorin Mandrutescu, seful Oracle Romania, iar ministrul Muncii, Mihail seitan, va fi inlocuit cu deputatul PDL Nelu Ioan Botis, mai scrie „Gandul”.

Si Seitan a confirmat ca va fi remaniat, in timp ce Gabriel Sandu a spus ca nu a avut o discutie cu premierul Emil Boc privind remanierea, neputand preciza daca va ramane in functie sau nu.

Acestea sunt propunerile cu care Emil Boc a intrat in sedinta Colegiului Director al PDL, lista putand suferi modificari in functie de evolutia discutiilor din interior. Se pare ca deznodamantul nu va fi aflat nici dupa terminarea intrunirii, deoarece numele remaniatilor si ale inlocuitorilor lor vor fi doar propuneri cu care Emil Boc se va duce din nou la Traian Basescu, posibil in aceasta seara, mai scrie cotidianul citat. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here