Veşti de sărbători din Plaza România: Moş Crăciun vine cu reduceri

0
1414

București, 23 decembrie 2020 – În perioada sărbătorilor, Plaza România va avea porţile deschise pe 24 decembrie şi 31 decembrie, între 10.00 şi 18.00, iar pe 25 decembrie şi 1 ianuarie 2021, centrul comercial va fi închis. Pentru restul zilelor din această perioadă, programul este cel normal, 10.00 –  21.00.

 

Sezonul ofertelor speciale şi a darurilor inspirate s-a deschis

 

Pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă, Plaza România aduce în luna decembrie oferte speciale, cu reduceri de până la 70%. Magazinele din mall îşi așteaptă vizitatorii pentru cumpărături făcute în cele mai sigure condiții, respectând toate măsurile de siguranță. În această perioadă, cei care vizitează centrul comercial au cele mai inspirate opțiuni pentru daruri speciale pentru întreaga familie, fie că este vorba de articole vestimentare festive, accesorii în tendințe, jucării şi gadget-uri interactive sau de produse de îngrijire.

De asemenea, cu această ocazie, pot descoperi aici şi decorațiuni de sezon, creații handmade şi dulciuri tradiționale cu care îşi pot completa meniul de sărbători şi pot susține şi afacerile locale.

 

 

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centrul comercial  lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices. Suprafața de închiriat este acum de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.  

 

 

# # #

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here