Verighetele personalizate unicat sunt alegerea cea mai buna pentru nunta ta

0
3331

Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta si nu ai reusit sa te hotarasti inca ce verighete veti purta in ziua cea mare? Pentru ca sunt „vedetele” nuntii tale verighetele trebuie sa fie neaparat unice, originale, sa arate bine, sa fie din materiale de calitate care sa permita o purtare confortabila timp de ani buni.

 

De asemenea verighetele trebuie sa se potriveasca perfect pe degetele voastre, sa va placa si sa va reprezinte. Modelele de la Zehava va pot ajuta sa alegeti mai usor verighete pentru nunta, asta si pentru ca sunt realizate cu grija si arata splendid. Din materiale de calitate superioara, aur roz sau alb, auriu, de 14K sau 18K, verighetele de la Zehava sunt clasice, romantice sau contemporane, se incadreaza de minune in stilul modern sau poate vintage, depinde ce va doriti de la verighete.

 

Verighetele au fost create manual si au fost infrumusetate cu motive traditionale, pot avea si diamante, se fac la comanda in functie de preferintele si dorintele clientilor, pentru a fi purtate cu drag o viata intreaga. Se pot alege si diverse modele, se pot schimba pietrele pretioase, verighetele au garantie pe viata, curatare, polisare si inlocuire pietre.

 

Magazinul online Zehava are produse noi in oferta, toate se livreaza rapid in ambalaje originale, echipa site-ului va poate ajuta cu informatii despre fiecare model de verigheta pentru a alege unul care sa vi se potriveasca cat mai bine.

 

Verighetele personalizate vor reusi sa satisfaca gusturile celor mai pretentiosi clienti, se vor purta fara probleme si vor rezista la uzura si la schimbari de temperatura sau umiditate foarte bine.

 

In functie de perioada in care vei comanda verighetele vei putea beneficia si de oferte si reduceri, se poate lucra si cu materialul clientului la nevoie pentru ca verighetele sa fie exact asa cum isi doresc viitorii soti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here