Vedetele Targului Imobiliar PROJECT EXPO, Downtown Edition, sunt vizitatorii

0
718
project-expo-site

project-expo-sitePentru prima oara in Romania, la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, Downtown Edition, vor fi organizate tombole pentru vizitatori.
In cadrul evenimentului care se va desfasura in perioada 5-7 noiembrie, toti cei care trec pragul Salii Palatului au ocazia sa castige premii

 la extragerile special organizate pentru ei. Singura conditie este ca acestia sa completeze un talon in care isi exprima preferintele imobiliare, respectiv tipul de locuinta cautat, zona in care isi doresc sa se mute si bugetul disponibil pentru achizitia unei proprietati. Aceste chestionare vor fi introduse intr-o urna din care se vor extrage castigatorii. Raspunsurile la intrebari vor fi centralizate intr-o baza de date pe baza careia va fi realizat un studiu de piata care va fi pus  la dispozitia presei si a partenerilor.
Premiile sunt diverse, de la sticle de sampanie pana la excursii la munte, obiecte de amenajari interioare sau bilete la cele mai importante concerte din aceasta iarna. Premiul cel mare consta intr-un voucher in valoare de 12 milioane pentru amenajarea unei locuinte cu panouri radiante. Acesta este oferit de catre compania Apullum 94 prin partenerii acestora, firma Heat-X. (Pentru mai multe detalii cu privire la acestea consultati documentul atasat).

Targ exclusiv de discounturi

Dar poate mai important este faptul ca targul va fi unul dedicat discounturilor si ofertelor speciale. Reducerile depasesc in unele cazuri si cateva zeci de mii de euro, in functie de valoarea proprietatii. Unul dintre complexurile rezidentiale care le ofera clientilor calitate superioara la preturi cu adevarat accesibile este
Red House 2. In functie de suprafata si etaj, un apartament in blocurile situate in Prelungirea Ghencea costa intre 34.000 de euro si 85.000 de euro (in cazul unui duplex). Dar doar in cele trei zile in care se desfasoara Targul Imobiliar
PROJECT EXPO, o garsoniera in complexul dezvoltat de compania Apullum 94 poate fi cumparata cu 27.000 de euro.
Iar in cartierul Atlantic Residence un etaj apartament in vila poate fi achzitionat cu un discount de 10.000 de euro pe perioada Targului  Imobiliar PROJECT EXPO. Cartierul compus din 15 vile si se construieste pe un teren in suprafata de 12.500 mp, situat la 1,5 km de Bucuresti pe soseaua Alexandria spre Bragadiru si la 15 minute de Palatul Parlamentului.
Case la prêt de apartament ofera si Belvedere Imobiliare, in cadrul ansamblului Solaris Parc. Doar pentru trei zile, Vila Bianca are un cost de 85.000 de euro. Vila Bianca este o vila bi-familiala in care fiecare familie are gradina proprie , un living spatios cu terasa la parter si doua dormitoare mari la etaj . Suprafata construita a vilei este de 115 metri patrati , terenul pe care este construita vila este de 180 de metri patrati iar amprenta vilei la sol este de 60 de metri patrati.

“All inclusive” cu discount

In cadrul targului de discounturi echipa Maple Place a pregatit un discount de7000 de euro din pretul standard al casei pentru toti cei care vor vizita standul Maple Place & Verida Credit din cadrul targului si vor incheia un antecontract de vanzare cumparare pana la sfarsitul lunii noiembrie. (discountul este valabil doar pentru cei care vin la targ). In acest pret clientii beneficiaza de oferta Maple Place ALL Inclusive. Conceptul „Alege viata All Inclusive” este creat pentru cei care isi doresc confortul unui camin, dincolo de peretii unei locuinte. Cei care aleg Maple Place vor gasi o locuinta complet finisata in modelele alese de ei, bucataria utilata cu ehipament electrocasnic marca HotPoint ARISTON, mobilier facut la comanda, conceput de un designer de interior, dupa nevoile si dorintele fiecaruia, 2 locuri de parcare, gradina amenajata de 200 mp unde copiii se pot juca in voie, sisteme inovatoare de constructie care consuma  mai putina energie, dar si un bonus suplimentar: perdele si draperii pentru intreaga casa, clientul doar isi alege modelele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here