Vanbet SRL ofera 10.000 euro recompensa

0
1197

Conducerea societatii VANBET SRL din localitatea Salcioara, comuna Banca, jud. Vaslui a decis, dupa consultarea cu reprezentantii unitatii teritoriale Vaslui a Inspectoratului General al Politiei Romane, sa ofere o recompensa pentru orice informatie care sa ajute la prinderea autorilor jafului care a avut loc in noaptea de 10 spre 11 iunie 2018 la sediul societatii din Salcioara, jud. Vaslui.

Vanbet SRL

Vanbet SRL

Administratorul Vanbet SRL, dr. Fanel Bogos, a declarat ca recompensa va fi 10.000 de euro si este oferita pentru a sustine actiunile fortelor de Politie, astfel incat autorii jafului sa fie prinsi cat mai repede.

“Pentru a elimina posibilitatea unor recidive de acest fel la sediile societatii Vanbet, toate spatiile cu valori din cadrul firmei sunt acum asigurate cu sisteme antiefractie, camere de luat vederi si senzori de miscare pe perioada noptii. Cei care au informaţii referitoare la persoanele implicate in acest jaf trebuie să se adreseze organelor de Poliţie Vaslui”, a mai anuntat dr. Fanel Bogos.

In noaptea de 10 spre 11 iunie 2018, sediul din Salcioara al societatii Vanbet SRL a fost jefuit de 3 persoane ramase inca neidentificate. Hotii au sustras seiful de 250 kg, care continea 1.1 milioane lei (11 miliarde de lei vechi), suma ce reprezenta drepturi salariale ale angajatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here