Valuri inalte si curenti puternici pe litoral. Un tanar a murit inecat in mare si doi copii au fost salvati in ultimul moment

0
1034
valuri-mare-victime

valuri-mare-victimeUn tanar in varsta de 21 de ani din Bacau, care lucra ca barman la o terasa din Mangalia, a murit inecat, sambata, dupa ce a intrat in mare, desi nu stia sa inoate, iar valurile erau deosebit de puternice. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, tanarul lucra ca barman la o terasa din Mangalia,

iar sambata a intrat impreuna cu un prieten in mare. Tanarul nu stia sa inoate si nu a putut face fata valurilor si curentilor puternici, el nemaiputand fi salvat de la inec.

Tot sambata, doi copii in varsta de 11 si 13 ani, frati, au fost salvati de la inec, tot la Mangalia. Cei doi copii s-au aventurat in larg, iar cand si-au dat seama ca nu mai pot reveni la tarm din cauza curentilor au inceput sa strige dupa ajutor. Ei au fost auziti de catre turisti, iar acestia i-au alertat pe salvamari, care au intervenit si au reusit sa-i aduca teferi la mal pe cei doi frati.

Salvamarii au arborat si sambata si duminica steagul rosu, care interzice scaldatul in mare din cauza valurilor inalte si a curentilor puternici. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here