Utilizatorii Cartelei Vodafone pot câștiga un autoturism Mercedes-Benz A-Class, zeci de vacanțe în Grecia, Spania, Egipt sau Turcia și mii de premii instant

0
1171

București, 8 octombrie 2018 – În campania specială de toamnă, utilizatorii de servicii Vodafone preplătite pot să intre într-un joc și să colecționeze cartonașe care aduc mii de premii instant, precum și premii mari, primite la completarea colecțiilor, cum ar fi un autoturism Mercedes-Benz A-Class și zeci de vacanțe în Grecia, Spania, Egipt sau Turcia. Noua campanie, derulată sub titlul  ͈Trăiește viața ca un joc„, este construită având la bază noul mesaj de brand  ͈Trăiește frumos, înainte de toate”, fiind o invitație pe care Vodafone România o lansează clienților, prin intermediul jocului, de a transforma provocările zilnice în experiențe amuzante.

La fiecare reîncarcare a cartelei, clienții Vodafone primesc o cutie virtuală (Mystery Box) în care găsesc un set de cartonașe. Pentru o reîncărcare de sub 5 euro, primesc un cartonaș, iar pentru valori de peste 5 euro, numărul cartonașelor este egal cu suma respectivă, clienții având posibilitatea de a câștiga astfel până la 15 cartonașe. Utilizatorii serviciilor preplatite Vodafone primesc, de asemenea, câte un cartonaș la fiecare accesare zilnică a jocului din contul MyVodafone. Cartonașele pot fi de tip ˶Joker”, acestea aducând premii instant sau pot fi adunate în patru colecții denumite după tipurile de premii atașate: Mașină, Telefon, Vacanță, Cumpărături. Pentru a câștiga un premiu dintr-o anumită categorie, inclusiv autoturismul Mercedes-Benz A-Class, utilizatorii trebuie să colecționeze toate cartonașele corespunzătoare categoriei respective.

Premiile instant atașate cartonașelor de tip ˶Joker” includ bonusuri de date de la 1.000 MB la 100.000 MB, oferte speciale de la partenerii Vodafone, precum și alte premii.

Pe durata campaniei, utilizatorii serviciilor preplătite Vodafone vor primi milioane de premii. Partenerii Vodafone în campanie sunt Kaufland, Mercedes-Benz, Samsung, Christian Tour, 7 Card, BitDefender, Carturesti, IT Galaxy, Lex Shop, Philips, Regina Maria, Take Away, Answear, Cellara, Fitbit, MyKronox, Huawei, LG, Sony și HTC.

Clienții Vodafone au acces în orice moment la colecțiile de cartonașe accesând secțiunea dedicată din contul MyVodafone, unde pot vedea ce cartonașe au deja și care lipsesc din colecții. De asemenea, pe pagina http://www.vodafone.ro/traieste-viata-ca-un-joc pot găsi toate detaliile mecanismului de joc, premiile disponibile și modul în care își pot crește posibilitățile de câștig.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here