Utilaje TV, un mod inovator și profesionist de a reprezenta lumea utilajelor

0
1789

Utilaje TV este o platformă online care se adresează posesorilor de echipamente agricole sau de construcții și tuturor pasionaților de utilaje. Pe site-ul www.utilaje.tv, constructorii și fermierii români găsesc materiale video dintre cele mai diverse, atent grupate în categorii specifice, precum și articole de interes din industrie. Platforma online Utilaje TV, canalul YouTube Utilaje TV și conturile social media reunesc interviuri cu specialiști, emisiuni informative, prezentări de echipamente agricole sau de construcții, reportaje, istoria marilor producători de utilaje și chiar jurnale de știri.

Cătălin Vlăsceanu, project managerul Utilaje TV, ne dezvăluie ce stă în spatele acestei platforme și care este scopul, misiunea și viziunea sa.

 

Cătălin, care este scopul fundamental al proiectului Utilaje TV?

Să fim o sursă corectă și imparțială de informare, aflată în slujba proprietarilor de utilaje. Toate producțiile noastre respectă cele mai înalte valori și punem accent pe respectarea principiului informării echidistante. Etica profesională ne definește și nu ne vom abate de la reprezentarea adevărului și comunicarea imparțială. Toate statisticile și informațiile prezentare în producțiile Utilaje TV sunt atent cântărite și verificate din mai multe surse. Depunem o muncă asiduă de cercetare, pentru a furniza un conținut editorial de încredere.

Punem accent pe informare la cele mai ridicate standarde, prin realizarea de materiale video educative și de interes pentru industria utilajelor. Ne dorim să realizăm conținut video de înaltă calitate, atent documentat și corect reprezentat. Vrem să punctăm și la capitolul text, prin realizarea cât mai multor articole atractive și de actualitate.

 

Care este publicul țintă al Utilaje TV și ce îi oferiți?

Ne adresăm proprietarilor de echipamente agricole și de construcții, cărora le punem la dispoziție materiale informative și atractive despre fascinanta lume a utilajelor. Această lume este una dinamică, iar informațiile se schimbă de la o zi la alta. Îi vom ține la curent pe fermieri și pe constructori cu tot ce mișcă în industrie și le vom oferi informații prețioase. Producțiile Utilaje TV au rol educativ și informativ, iar conținutul este divers și acoperă toate gusturile.

Prin munca noastră, vrem să transformam modul în care sunt prezentate și promovate utilajele. Ceea ce facem este să transpunem informațiile în mediul online și să creăm un mod diferit de exprimare în acest domeniu. Contribuim la dezvoltarea conceptului de media-marketing și facem în așa fel încât informațiile relevante și importante din lumea utilajelor să fie cu adevărat la doar un click distanță.

 

Cu cine concurați și cu ce veniți nou pe piață?

Chiar dacă o să par prea îndrăzneț, cu timpul, vrem să devenim concurenții mass-mediei din domeniul utilajelor și platformelor online cu vechime și notorietate. Ne opunem modului tradițional de a reprezenta industria utilajelor și venim cu o abordare inovativă. Ne dorim o apropiere față de tot ce ține de lumea echipamentelor agricole și de construcții.

Prin mijloacele tehnice de care dispunem și datorită vastei experiențe pe care o are echipa Utilaje TV, creăm conținut video și text de înaltă calitate. Oferim producții variate, de la emisiuni, la interviuri, într-un singur loc. Pe platforma www.utilaje.tv. Punem accent pe crearea unei comunități și comunicăm constant cu publicul nostru, prin email, rețele sociale și comentarii YouTube. Oferim răspunsuri prompte la solicitările celor care ne urmăresc și avem o abordare deschisă și directă cu pasionații utilajelor.

 

Cătălin, cum vă raportați la schimbările care se petrec acum, inclusiv în materie de informare?

Odată cu digitalizarea și migrarea tot mai rapidă către mediul online, se impune să profităm de situație și să fim activi pe internet. Oamenii se uită tot mai rar la televizor și nu mai au timp sau răbdare pentru emisiuni de ore întregi. Informația trebuie livrată tot mai rapid și în cât mai puține minute. Scurt și la obiect, pentru că timpul tuturor este extrem de prețios.

Misiunea Utilaje TV este să le oferim o soluție alternativă de informare tuturor fermierilor și constructorilor români, tuturor celor care vor să înceapă o afacere în acest sector și tuturor celor care iubesc echipamentele performante care ne fac viața și munca mai ușoare. Suntem pasionați de utilaje și explorăm acest domeniu în detaliu, astfel încât publicul să fie cât mai informat și cât mai aproape de adevăr.

Vă îndemn să accesați www.utilaje.tv și să vă convingeți că Utilaje TV este un ghid de încredere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here