UTICAM 2013 – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii isi deschide portile in luna martie

0
889

Cea de-a doua editie Uticam, targ international de utilaje si camioane pentru constructii, va avea loc in perioada 27 – 31 martie, la Romaero Baneasa, Bucuresti. Acesta se va desfasura pe o suprafata de 25 000 de mp si va prezenta, timp de 5 zile, utilaje de constructii, tehnologii avansate, camioane performante si oferte speciale valabile doar pe perioada targului.

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de-a doua editie, isi propune sa depaseasca succesul de anul trecut, cand cei mai mari distribuitori de utilaje din Romania au prezentat ultimele noutati in cadrul Uticam. Astfel, evenimentul isi deschide portile catre Europa si devine international, expozanti din Spania si Grecia manifestandu-si déjà interesul pentru participare.

In sectorul utilajelor si camioanelor de constructii, evenimentul este o premiera in Romania. Nici un alt eveniment de pana acum, dedicat utilajelor si camioanelor pentru constructii, nu a avut o suprafata de desfasurare atat de mare. Sunt asteptati peste 50 de expozanti care sa prezinte publicului aproximativ 400 de modele de utilaje si camioane destinate constructiilor. Mai mult de 70% din utilajele care vor fi prezentate in cadrul Uticam, sunt echipamente nou lansate, iar evenimentul este prima ocazie cand acestea pot fi admirate de publicul larg.

“Acum un an am pornit la drum in crearea unui targ unic in Romania, specializat pe utilaje si camioane pentru constructii. Am reusit sa aducem impreuna cei mai importanti distribuitori de utilaje si camioane. Succesul de care s-a bucurat evenimentul – 45 de expozanti, peste 200 de utilaje prezentate, peste 3000 de vizitatori prezenti in cele 5 zile de targ – ne-a determinat sa facem din acest eveniment, unul anual” a declarat Bogdan Craiciu, GM Uticam.

Pe parcursul celor 5 zile de Uticam, expozantii vor face demonstratii cu utilajele si vor prezenta in cadrul workshopurilor, cele mai noi produse prezente pe piata.

Programul workshopurilor va fi disponibil incepand cu luna martie. Pentru mai multe informatii legate de eveniment va invitam sa vizitati www.uticam.ro sau sa contactati organizatorii.

Evenimentul este organizat de Set Events, cu sprijinul ADUC, Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii

Parteneri Hotel Caro, 100% Construct, Agenda Constructiilor, Bursa Constructiilor, Cargo&Bus, Easy Engineering, Info Constructii, InfoConstruct, Masini si Utilaje, RB Transport, Revista Constructiilor, Smart Worker, Transporter, Tranzit, Ziua Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here