Up România obține certificatul “Great Place To Work” pentru al treilea an consecutiv, cu un procentaj de 90%

0
1343

București, 25 Iunie 2024Up România a obținut pentru al treilea an consecutiv certificarea internațională „Great Place To Work”, distincție acordată celor mai apreciate organizații de către angajați. Certificarea se bazează pe rezultatele unui sondaj de feedback completat de angajați, în cadrul căruia compania a obținut un scor impresionant de peste 90%.

 

Prin această recunoaștere, Up România, un lider în furnizarea de beneficii extrasalariale, își consolidează angajamentul față de o cultură organizațională de excelență. Procesul riguros de evaluare, bazat pe feedback-ul angajaților, a reafirmat poziția companiei ca unul dintre cei mai buni angajatori din țară.

 

Cu un scor de 90%, mult peste pragul minim de 65% necesar pentru certificare, Up România demonstrează o dedicare constantă în dezvoltarea unui mediu de lucru de calitate.

 

Sondajul, care evaluează aspecte esențiale ale experienței profesionale, precum încrederea, respectul, comportamentul, colegialitatea și relația dintre management și angajați, a evidențiat succesul companiei în crearea unui echilibru sănătos între viața personală și profesională, o comunicare eficientă și o atmosferă de lucru plăcută. De asemenea, au fost apreciate celebrarea evenimentelor importante și transparența viziunii managementului.

 

Printre punctele forte identificate de angajați se numără tratamentul non-discriminatoriu și incluziv, comunicarea eficientă în cadrul echipelor, încrederea în competențele angajaților și ale managerilor, și recomandarea companiei ca un loc plăcut de muncă. De asemenea, au fost apreciate celebrarea evenimentelor importante și transparența viziunii managementului.

 

„Suntem încântați să fim una dintre puținele companii de top din România care dețin această certificare internațională. Acest lucru confirmă încă o dată că, atunci când angajații sunt mulțumiți, motivați și respectați, compania devine ‘A Great Place To Work’. Certificarea reflectă grija noastră față de angajați, care se traduce și în atitudinea noastră față de clienți. Vom continua să promovăm bunăstarea angajaților prin inițiative precum campania ‘Redefinim Munca’, aceasta fiind o contribuție semnificativă și la obținerea acestei certificări pentru compania noastră,” a subliniat  Gina Pavel, Director General Up România.

 

Răspunsurile angajaților arată că aceștia apreciază în mod deosebit valorile companiei, precum încrederea și suportul, inovația și diversitatea, munca în echipă, empatia și solidaritatea, și echilibrul între viața profesională și cea personală.

 

***

Despre Grupul Up:

 

Grupul Up este un grup internațional şi solid. Prezent în peste 23 de țări, Grupul Up își adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 22 de milioane de persoane din întreaga lume, prin zeci de mărci de produse și servicii. www.up.coop

 

Despre Up România:

 

Up România face parte din Grupul Up, deservește peste 25.000 de clienți și peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanță. La aceștia se adaugă peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale naționale și locale care au fost realizate în ultimii 6 ani. Cu o prezență de peste 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor,

 

printre care se numără produse și servicii pentru salariați, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, soluții digitale interactive de incentivare și recompensare STIM Online, servicii dedicate comercianților, precum și soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială.

 

Up MultiBeneficii este soluția Up România dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziția angajaților. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii și oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcție de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piață pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie și flexibilitate.

 

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up România își propune să schimbe perspectiva asupra muncii, aducând schimbări semnificative în abordarea acesteia.

 

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

 

Aplicația Up Mobil poate fi descărcată de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here