UNPR, partener ANAF in combaterea evaziunii fiscale si a pietei negre din Romania

0
676

Ciclul intalnirilor conducerii Uniunii Nationale a Patronatului Roman cu principalele institutii ale statului la nivel national, a continuat cu Agentia Nationala de Administratie Fiscala.

Presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a primit azi, 30 ianuarie 2015, o delegatie a UNPR formata din Ioan Lucian, presedinte, Ion Radu, membru in Consiliul National si Maria Sabin, vicepresedinte Federatia Patronilor Bihor.

“ Venim sa va propunem un parteneriat in combaterea evaziunii fiscale si a pietei negre din Romania dar si impotriva abuzurilor pe care, in unele cazuri, le savarsesc inspectorii ANAF in cadrul controlelor pe care le efectueaza la firmele controlate”, au fost primele cuvinte adresate de presedintele UNPR, Ioan Lucian, presedintelui ANAF.
Interesul organizatiilor patronale este ca mediul de afaceri din Romania sa fie curat si prosper.

“Va asigur ca in cel mai scurt timp vor apare rezultatele demersurilor pe care le facem pentru a curata economia romaneasca de evazionisti, firme fantoma sau alti factori perturbatori existenti in mediul afaceri”, a fost angajamentul presedintelui ANAF catre organizatiile patronale.

Dorinta UNPR ca la evenimentele importante organizate, cu prezenta semnificativa a oamenlor de afaceri, de a avea si reprerzentanti ai ANAF pentru a dialoga cu acestia, va fi indeplinita, a promis, deasemenea, presedintele Diaconu.

Maria Sabin, presedinta Comisiei juridice si economice a Federatiei Patronilor Bihor a fost desemnata sa propuna agenda de intalniri cu reprezentantii ANAF pe teme concrete, selectate din mediul de afaceri din judetele in care UNPR are reprezentativitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here