UniCredit Business Integrated Solutions este noul membru al Asociatiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania

0
769

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania (ABSL), cea mai importanta organizatie care reprezinta sectorul local de servicii de afaceri, anunta un nou membru, furnizorul de servicii în domeniul tehnologiei, informatiei si comunicatiilor (ICT) UniCredit Business Integrated Solutions. ABSL reuneste în prezent aproximativ 30 de companii din industria externalizarii proceselor de afaceri (BPO), centrelor de servicii partajate (SSC), externalizarii serviciilor informatice (ITO) si cercetarii si dezvoltarii (R&D) si 10 parteneri strategici.

ABSL sustine constant expansiunea industriei serviciilor pentru afaceri si transformarea sa într-un domeniu strategic pentru economia autohtona. Astfel, continuam demersurile de a atrage noi membrii care sa adere la obiectivele comune ale asociatiei, cum este UniCredit Business Integrated Solutions. Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri este implicata în construirea unei noi viziuni asupra importantei activitatii din Romania la nivel international, iar unul dintre demersurile noastre cheie este evenimentul anual care reuneste reprezentanti ai celor mai importante companii din sectorul serviciilor pentru afaceri si organizatii care sustin dezvoltarea durabila a industrii”, a declarat Florin Grama, presedintele ABSL Romania.

UniCredit Business Integrated Solutions, compania de servicii globale a Grupului UniCredit creata prin integrarea si consolidarea a 16 companii ale Grupului este dedicata furnizarii de servicii în sectoarele Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor (ICT), Back Office, Real Estate, Security si Procurement.

Obiectivul principal al companiei este sa furnizeze maximum de valoare clientilor prin dezvoltarea unui model de operare unic si inovator, si prin integrarea si utilizarea de noi metodologii, sinergii si economie de scala. Astfel, compania îmbina diferite abordari ce se bazeaza pe competentele si experienta angajatilor pentru obtinerea unui serviciu mai eficient catre sectorul de afaceri, confirmand ariile cheie IT si Operations pentru strategia comerciala a Grupului.

ABSL este cea mai importanta organizatie din sectorul local de servicii în Romania si mediul ideal pentru a crea o platforma solida de colaborare si schimb de bune practici în domeniul business process management si IT. Cred cu tarie ca prin acest parteneriat vom colabora pentru dezvoltarea conditiilor necesare crearii celui mai bun context ce va asigura în continuare succesul sectorului de servicii în Romania”, a declarat Girolamo Antonucci, Branch Manager UniCredit Business Integrated Solutions ScPA, Sucursala Romania.

Din ABSL Romania fac parte organizatii importante de profil regionale si internationale: Accenture Services, APT Resources & Services, Automobile Dacia, AWP Romania, CBRE RealEstate Consultancy, Connections Consult, DB Schenker, EUCOM Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Hewlett Packard Global Business Center, Luxoft Professional Romania, Microsoft Romania, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, PricewaterhouseCoopers Servicii, Process Solutions Romania, Renault Business Services, Société Generale European Business Services, Stefanini Romania, TELUS International Europe, UCMS Group Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban, Vodafone Shared Services Romania, Wipro Technologies, WNS Global Services, iar partenerii strategici ai asociaţiei sunt ACCA, Colliers International, Corporate OfficeSolutions, Fine Law, Hays Talent Solutions, I-Future, KPMG, McCann PR, Mikomax şi Skanska.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here