Unde iti poti face nunta in Bucuresti

0
1700

Doriti tuturor sa spuna ca ai avut cea mai luxoasa nunta?

Vrei ca oaspetii tai sa-si aminteasca de viata si sa le spuna copiilor si nepotilor lor?

Vreti ca fotografiile de la aceasta sarbatoare sa colecteze cea mai bogata recolta de ratinguri ridicate pe paginile dvs. pe retelele sociale?

Visezi ca prietenii tai anunta vacanta ta ca un eveniment al anului sau chiar a unui deceniu?

Ei bine, te-ai intors la adresa corecta, pentru ca unde altundeva poti face o nunta inteligenta, daca nu in hotelul nostru?

Va vom ajuta sa organizati o nunta nationala traditionala. Plus nunta rus cu rapirea miresei si rascumparare, nunta chic caucaziana, nunta chic armeana, etc.

Suntem constienti de tendintele cele mai la moda ale decorului de nunti. Expertii nostri vor oferi sfaturi despre cel mai relevant gamma pentru acest an. Nunta in restaurantul „Lux” va fi frumoasa si tematica. Designul elegant al sarbatorii dvs. va crea o atmosfera de basme.

ncrederea divertismentului oaspetilor nostri la specialistii nostri, gazda profesionista si DJ-ul pentru nunta, va face atmosfera de vacanta placuta si interesanta. Costul unui prezentator tandem si DJ

cenariu al programului dvs. de spectacol pentru nunta, oferim o varietate de divertisment la moda. Cele mai populare sunt spectacolul de barman, spectacolul de artisti, un spectacol de varietate si un spectacol erotic.

Concentrandu-se pe nevoile dumneavoastra, specialistii nostri vor decora un restaurant de nunta pentru decoratiuni textile nunta, baloane si flori proaspete, o atentie deosebita este acordata tinerilor casatoriti de masa, principalul element de decor, care este un arc special. Mese de banchet, scaune si toate celelalte atribute ale banchetului de nunta incorporeaza tot luxul stilului palatului.

Pentru a face o nunta inteligenta cu noi:

  • Zona inchisa, cu o gradina bine intretinuta si un iaz cu sturion;
  • 4 tipuri de spatii pentru organizarea creativa: terasa de vara, cort modern, sali de semineu, sala de banchet;
  • Bucatarie proprie. Se prepara din produse naturale de pe piata agricultorului;
  • Vederi excelente pentru fotografiile de nunta;
  • Paradisul rural din centura forestiera este la numai 6 km de MKAD;
  • Locuri pentru organizarea de concursuri, competitii sportive, calarie si alte activitati de divertisment la nunta;
  • Posibilitatea de a plasa oaspetii in camere;
  • O suita pentru minori.
  • Oferim sa va faceti nunta eleganta, de neuitat. Bucurati-va de confort, de un nivel ridicat de servicii si de un interior modern, elegant, care ordona organizarea unei nunti de lux in hotelul nostru din tara.
  • Putem organiza o nunta in orice moment al anului. Vara, aduna oaspetii pe o terasa bine intretinuta. In timpul iernii – intr-o sala de banchet confortabila.

Puteti invita numarul de rude si de prieteni pe care doriti, deoarece in hotelul nostru este posibil sa faceti o nunta inteligenta si o nunta de buget. Nu limitam libertatea de alegere a clientilor nostri.

Exista un punct de vedere ca o nunta inteligenta este un eveniment deranjant. Dar nu numai atunci cand il incredintezi hotelului nostru din Peredelkino. Personalul nostru profesional va rezolva toate problemele legate de sarbatoare. Nici un detaliu nu-i scapa privirea atenta. Dvs. si oaspetii dvs. va veti distra si va veti bucura de vacanta.  Un restaurant de nunta trebuie sa corespunda

De asemenea, in mod convenabil, noi loctiitori si oaspetii lor le oferim in camere elegante. Prima camera va primi un „apartament” cu tot ce este necesar pentru o placere placuta a iubitei. Al doilea – cabane confortabile si spatioase.

Daca ne intoarcem la noi, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la livrarea oaspetilor la locul de sarbatoare. Ne ocupam de toate problemele asociate transferului.

O nunta inteligenta in tara nu este numai originala, ci si foarte convenabila. Nu va batiti pe voi insiva si pe oaspetii dvs. cu restaurantul urban inghesuit. Vino la hotelul nostru. In sezonul cald organizam evenimente festive in sanul naturii. Un cort confortabil va inlocui peretii de beton. Aerul curat, spatiul, lipsa zgomotului masinii vor ajuta la crearea unei atmosfere speciale, unice.

Unii cred ca nunta este o singura data intr-o viata. Casatoria in sine este posibila. Dar sarbatoarea in onoarea lui – in nici un caz. Invitati oaspetii la nunta de argint, aur sau chiar o nunta de chintz. O nunta inteligenta poate fi cel putin in fiecare an! Mai ales atunci cand exista un loc unde este atat de frumos sa intalniti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here