UNAI faciliteaza prezenta agentiilor membre in cadrul celui mai mare targ imobiliar din Romania

0
561

Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI) va fi prezenta in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar (TNI) in calitate de Partener al expozitiei. Colaborarea UNAI- TNI este dezvoltata pe doua coordonate: de imagine si prezenta in cadrul evenimentului, astfel incat sa vina atat in intampinarea nevoilor asociatiei cat si a membrilor acesteia.

 

Prin parteneriatul de imagine, organizatorii targului TNI asigura Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (UNAI) vizibilitate sporita in perioada premergatoare evenimentului, ce este marcata de prezenta intensa a TNI-ului pe toate canalele media de interes pentru acest segment economic.

Pentru a veni in sprijinul activitatilor agentiilor imobiliare membre, UNAI va acoperi 50% din cheltuielile aferente participarii acestora la editia de primavara a Targului National Imobiliar (TNI) din perioada 13-16 mai 2010 la Palatul Parlamentului.

“ In calitate de asociatie ce reuneste profesionistii din domeniul imobiliar urmarim sa oferim un sprijin real membrilor nostri. Prin parteneriatul realizat cu organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) dorim sa subliniem faptul ca este necesara o regandire a strategiei de marketing, o repozitionare pe piata  si o reorientare asupra clientului, tinand cont de posibilitatile si necesitatile acestuia.
 O agentie imobiliara castiga in primul rand notorietate prin simpla prezenta in cadrul celui mai mare targ imobiliar, se pozitioneaza pe piata alaturi de toti competitorii din segmentul economic, are acces intr-o perioada limitata (4 zile) la un numar foarte mare de potentiali clienti si obtine feed-back imediat la oferta imobiliara din portofoliu. Costul pentru aceasta metoda de promovare este foarte redus comparativ cu alte instrumente de marketing, dar pentru a oferi un beneficiu real membrului nostru, asociatia UNAI va plati jumatate din costurile de participare in calitate de expozant la TNI” a declarat Ionut Butoi – Presedinte UNAI Filiala Bucuresti.

Uniunea Nationala a Agentiilor Imobilare este reprezentantul C.E.P.I.(Conseil European des Professions Immobiliares) in Romania, urmarind astfel introducerea standardelor, principiilor si practicilor profesionale europene pe piata noastra. UNAI mentine o colaborare informativa cu reprezentantii CEPI  – schimburi de experienta si consultanta, in vederea ridicarii calitatii serviciilor practicate in domeniul imobiliar.

Organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) anunta prezenta in cadrul evenimentului a 62 de companii ce activeaza in domeniul imobiliar, spatiul expozitional fiind ocupat in proportie de        70 %. Evenimentului i s-au alaturat in calitate de Parteneri : Imopedia.RO, Verida Credit, RPF Property Fund, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare si Media City. Printre expozanti se numara: Impact Developer & Contractor, GTC Romania, Vivando Unirii, BCR, Rotary Constructii, BRD-GSG, Romfelt Real Estate, Garanti Bank, Maple Place, American Village, etc

Evenimentul va avea loc in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului – Sala Unirea.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, imobiliare.RO
Parteneri media: Romania Libera, Planul Casei Mele, Domus, Casa Mea, Caminul, Casa Lux, Locuinta mea, Case de vacanta, Casa si gradina, Confort, Interior, 100%Construct,  Money Express, Connect, Oferte Speciale, Business Point, Business Adviser, ro-imobile.RO, casesigradini.RO, Grandimobiliar.RO, Magazinuldecase.RO, BaniiNostri.RO, 1001case.RO, realestate.doingbusiness.RO, Bloombiz.RO, rezidential.NET, Finzoom.RO, IMMRomania.RO,  alaturi de alti 50 de parteneri media

Mai multe detalii despre TNI si UNAI, cat si despre beneficiile si facilitatile pe care le au membrii UNAI in raport cu evenimentul imobiliar numarul unu in Romania – TNI,  gasiti aici:  www.targimobiliar.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here