Un proiect de familie buna la preturi avantajoase!

0
493

Doamna Ghica Plaza este un nou ansamblu rezidential complet finalizat ce are toate “ingredientele” pentru a fi pe placul tinerelor familii. Compartimentarea moderna, pozitionarea aproape de toate punctele de interes ale capitalei si solutiile speciale de finantare sunt doar trei din avantajele oferite clientilor.

Cu o infatisare tinereasca datorata jocurilor cromatice de pe fatadele celor 9 blocuri ce alcatuiesc ansamblul, Doamna Ghica Plaza va asigura acea atmosfera prielnica si linistita, in care va simtiti bine acasa, va simtiti in siguranta, fiind in acelasi timp aproape de toate locurile pe care obisnuiti sa le frecventati: mall-uri, supermaketuri,  cafenele etc.
Costul pe care trebuie sa-l platiti pentru a locui in Doamna Ghica Plaza este si mai prietenos…va puteti muta imediat chiar si cu un avans de 15 %, locuintele incadrandu-se in Programul Prima Casa.
Pentru ca stim ca familiile au nevoie de spatiu generos, in Doamna Ghica Plaza apartamentele sunt proiectate cu spatii deschise si generoase, astfel incat sa nu va simtiti incorsetati, pretul ramanand la acel nivel pe care sa vi-l puteti permite, fara a avea dureri de cap.
in acest sens, preturile pornesc de la 65.797 EURO+ TVA pentru o garsoniera de 57mp si merg pana la 152.507 EURO+ TVA pentru un apartament de 4 camere cu o suprafata de 139mp.

Dezvoltatorul ansamblului, Romfelt Real Estate,  va fi prezent in cadrul Targului National Imobiliar (TNI), editia de primavara, dispus sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie, venind in intampinarea dumneavoastra cu promotii valabile in perioada evenimentului.

Editia de primavara a Targului National Imobiliar poate fi vizitata in perioada  13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Partener Oficial : IMOPEDIA.RO,
Parteneri: RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity,  BCR si Verida Credit
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, imobiliare.RO
Parteneri media: Romania Libera, Planul Casei Mele, Domus, Casa Mea, Caminul, Casa Lux, Locuinta mea, Case de vacanta, Casa si gradina, Confort, Interior, 100%Construct,  Money Express, Connect, Oferte Speciale, Business Point, Business Adviser, ro-imobile.RO, casesigradini.RO, Grandimobiliar.RO, Magazinuldecase.RO, 1001case.RO, realestate.doingbusiness.RO, Bloombiz.RO, rezidential.NET, Finzoom.RO, IMMRomania.RO,  alaturi de alti 50 de parteneri media

Pentru detalii privind calea de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesati pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here